Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem keres a férfi! Írjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem keres a férfi! Írjak neki én nö létemre vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3 hete kezdtem randizni egy sráccal. Nagyon jól alakult minden összesen kb 6-7 alkalommal talalkoztunk a múlt hétvégét szinte együtt töltöttük. Igen szex is volt.

Az a helyzet, hogy vasárnap reggel eljöttem töle csókkal búcsúztunk minden okésnak tünt. Vasárnap du írtam neki hogy mi a van vele arra válaszolt mire nyilván én visszaírtam. Majd semmi. Másnap (hétfön) írt este, hogy azt hitte visszaírt meg miujság. Arra válaszoltam neki azóta ö semmit. Ma meg már csütörtök van.

Szerintetek keressem még vagy inkább hagyjam?

2017. febr. 16. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategória? Nem attól lesz r*b@nc valaki, hogy akár első randin lefekszik-e a kiszemeltjével és nem attól lesz erkölcsös, hogy vár x hónapot. Így a kisgyerekek viselkednek, akik nem tudnak kommunikálni, meg nem tudják mit akarnak.

Kérdezőnek:

Nincs jelentősége annak, hogy nő vagy. Ha kézbe akarod venni az életedet, akkor cselekszel. Feltételezésekre próbálsz építeni és a feltételezés a kudarc alapja. Meg így hónapok múlva is azon tűnődsz majd, hogy "mi lett volna ha ..."? Az a minimum, hogy felhívod és őszintén megkérdezed, hogy akar-e folytatást! Ez így tiszta! Így benned se maradnak kételyek, akkor se ha tényleg nem akar folytatást.

2017. febr. 17. 04:07
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Én visszaírnék neki annyit, hogy mivel az érdeklődés teljes hiányát mutatja, így nem látom értelmét a további kapcsolattartásnak.Sok sikert kívánnék neki és törölném az életemből teljesen.
2017. febr. 17. 05:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem mar annyira elegem van ebbol "azt hittem visszairtam" kifogasbol. Meg se tudom szamolni hanyszor mondtak mar ezt. En ilyenkor mindig area gondolok, hogy valami mas dolga volt Ami nem jott ossze, szoval visszater a biztoshoz
2017. febr. 17. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

#11 elmondok ket sztorit.Itt a gyakorin rengetegszer adtok ilyen tanacsot hogy irj ra,hivd fel,kerdezd meg,keresd te es keresd tobbszor biztos csak ez meg az.

En nem ezt szoktam tanacsolni,aztan privatban jon nekem az utohang h nem reagalt a pasi,hulyet csinalt magabol a kerdezo mert futott utana ahogy tanacsoltak,de nem meri kiirni a kerdese ala.

Az elmeleted ott bukik meg h aki napokig xarik valakire,az nem egyenes,nem gerinces,nem kommunkkal jol,tehat nem fogja jo esellyel kimondani h mi van hanem kifogasokat keres,ami HIHETO.

Itt van egy amit en kaptam: nagyon aranyos csaj vagy de sajnos az exemre gondolok meg mindig.Ez az ember masnap felregisztalt ujra a parkeresore ahol osszeszedtem,higy megbizhato oszinte ferfi tartos!! kapcsolatra keresi a parjat...

Baratnom penteken randizott egy pasival nem volt szikra,mondtam h ne is feccoljon energiat ha pentek este/szombat reggel nem jelentkezik az illeto.Szombat reggel jott egy szep hosszu, korrekt elbocsato szep uzenet h a pasi sem erezte a szikrat de minden jot kivan a csajnak.Ilyen normalis reakcio nemleges valasszal 100bol 1!!!

Aki csak sunnyog,attol hiaba kerdezed h mi a baj...

Azt meg nem szoktam minositeni h ki mennyi ido utan jut el a szexig,szemelyes velemenyem hogy tobbet ad egy kapcsolathoz ha mar elotte vannak erzelmek.De mindenkinek mas,vermerseklettol fuggoen.

2017. febr. 17. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

"Viszont elég nagy baj, hogy én ribi vagyok mert a negyedik találkozó után szexeltünk míg ö mi? Alfahím? Macsó? Na menjel szépen aztán másnak oszd az észt."

Érdekes, hogy a legtöbb kommentelő/kérdező nem fogja fel a húspiac alapvető igazságát:

Egy nő akkor szexel, amikor akar.

Egy férfi akkor szexel, amikor lehetősége van rá.

Ha akár csak átlagosan kinéző nő vagy, kérdező, 10 perc alatt megdugathatod magadat egy random férfival, ha kedved van. EZ NEM TELJESÍTMÉNY. Tehát az a nő, aki tíz perc alatt megdugatja magát, az RI BANC.

Egy átlagos férfi SOHA NEM DUG MEG tíz perc alatt egy nőt. Egy átlagos férfi élete során maximum 3-4 partnerrel szexel. Egy alfa vagy macsó képes csak arra, hogy 10 perc alatt rávegyen egy nőt arra, hogy szexeljenek. EZ VALÓDI TELJESÍTMÉNY, AMI NAGYON RITKA ADOTTSÁG.

Ezért ri bancok a könnyen kapható nők és ezért alfák és menők a sokat szexelő férfiak.

2017. febr. 18. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor en nagyon ronda lehetek, mert meg akkoris amikor total be voltam gerjedve, es ki volt mindent, akkor se sikerult senkivel se megdugatnom magam 10 perc alatt. Pedig akartam!
2017. febr. 18. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!