Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem keres a férfi! Írjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem keres a férfi! Írjak neki én nö létemre vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3 hete kezdtem randizni egy sráccal. Nagyon jól alakult minden összesen kb 6-7 alkalommal talalkoztunk a múlt hétvégét szinte együtt töltöttük. Igen szex is volt.

Az a helyzet, hogy vasárnap reggel eljöttem töle csókkal búcsúztunk minden okésnak tünt. Vasárnap du írtam neki hogy mi a van vele arra válaszolt mire nyilván én visszaírtam. Majd semmi. Másnap (hétfön) írt este, hogy azt hitte visszaírt meg miujság. Arra válaszoltam neki azóta ö semmit. Ma meg már csütörtök van.

Szerintetek keressem még vagy inkább hagyjam?

2017. febr. 16. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem hagyd. És legközelebb ne bújj ilyen hamar ágyba... 3 hét nem sok udvarlásból...
2017. febr. 16. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hagynám. Ha akarna keresne hidd el :)
2017. febr. 16. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is hagyd. Kifogtal egy gerinctelen embert, aki nem volt eleg bator ahhoz, h azt mondja ennyi volt.
2017. febr. 16. 20:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát rendben akkor hagyom :(. Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 16. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Mégis mit gondoltál? Te egyből szétteszed neki,ő meg elkönyvelt egy kis ribinek. Ennyi. A pasikat a normális nők érdeklik. Lehet lepontozni. Egy menetre jó voltál neki!!!
2017. febr. 16. 21:38
 6/16 A kérdező kommentje:

Haha lehet, hogy igazad van utolsó:) de épp most kaptam töle üzenetet😀

Viszont elég nagy baj, hogy én ribi vagyok mert a negyedik találkozó után szexeltünk míg ö mi? Alfahím? Macsó? Na menjel szépen aztán másnak oszd az észt.

Egyébként a többiekenek köszi. Viszont ugy döntöttem nem válaszolok neki ha valakit érdekel:)

2017. febr. 16. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Miert lenne ribi a kerdezo? Felnott emberek vagyunk, nem 14 eves gyerekek. A ferjemmel kb a masodik randin volt szex es 12 eve egyutt vagyunk, annak ellenere, hogy en is a ribi kategoriaba tartozok meglatasod szerint. Amugy jol tetted, hogy nem irtal vissza kerdezo.
2017. febr. 16. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Menjél fuss utána,aztán megint megrak és kezdődik minden előröl. Jöhetsz megint sírni!!!
2017. febr. 16. 21:56
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Két fontos szabály van, amit megtanultam eddigi életem során ezzel kapcsolatban.

Az első, hogy nem szabad sem magad sem másokat komolyan venni.

A második,hogy kerülni kell az elvárásokat. Ez utóbbi lényegesen nehezebb, mint az első, viszont a legtöbb súrlódásnak okozója.

Nem kell cinikus lenni, nem kell szemrehányásokat tenni neki, vagy épp számon kérni őt. Egyszerűen csak engedni, hogy folydogáljon a maga rendje és módja szerint a cselekmény. Ha tetszik akkor kérsz belőle, ahogy eddig, ha nem hát nem.

Becsüld ezt a három hetet, mert amíg tartott addig jó volt, és te talán igaznak is hitted. Tanulj belőle, ha úgy tetszik, de semmiképp ne tekintse rá negatív tanulópénz gyanánt.

Szerintem fog még keresni. Ilyenkor szoktak kapcsolni csak az emberek. Vagy, felült a válladra az ördögöcske, aki pontosan ugyan azt súgja a füledbe, mint amit az eddigi hozzászólok harsogtak. Korai volt, túl hamar felkínáltad magad, stb. Ez pedig megöli az egészet. Mert lehet tényleg dolga volt a srácnak. Lehet úgy érezte, hogy tök jól alakulnak a dolgok viszont most kicsit elhavazódott. Persze ennek a fordítottja is igaz, hogy mivel már megvoltál neki, így már a takarékláng is bőven megteszi. Ezt nem tudjuk, nem mi beszélgettünk vele, hanem te.

2017. febr. 16. 22:57
 10/16 anonim ***** válasza:
58%

Tudod mit gondolok?Hogy megkapott es onnantol mar nem erzi h tepernie kell.Ezt jelzi h te kerested majd idonkent azert hallat magarol,de hidd el, aki tenyleg akar,az minden nap akar,nincs olyan h elhavazodott,sok a munka stb,manapsag egy sor messengeren viberen es tarsai az par nasodperc,gondolom illeto is eszik,alszik,wcre jar naponta.Ha szetmelozza magat,ezeket akkor is csinalja,lehetne irni.

Valaki leirta elottem,csinalhatod ezt igy tovabb de altalaban ez a tendencia,neha dob egy par sort hogy szettedd a labad.Erdemes arra figyelni hogy valojaban mennyire figyel rad,kerdez-e rolad,figyel-e a valaszra stb.En hagynam a banatba, de mindenkinel mas a hatar.

2017. febr. 17. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!