Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el a szerelmemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szerelmemnek, hogy az egyetemi tanulmanyaimat mibol finanszirozom?

Figyelt kérdés

Van egy srac, nalam egy evvel fiatalabb es mar honapok ota tetszik. Par hete randizgatunk es teljesen belezugtam. Nagyon jokepu es okos de igazan a szemelyisege fogott meg, olyan kedves es jolelku es szeretheto, hogy en nem tudok neki ellenallni. A baratnoje akarok lenni, es eddig nagyon jo uton haladok fele de van valami amirol nem tud. Szoval en vegzos egyetemista vagyok, sajnos nem tul jok a csaladi korulmenyeink de en mindenkeppen szerettem volna ide jarni es felkoltozni, szerettem volna normalis lakast is es eletkorulmenyeket es hat van par "tamogatom" , hogy igy mondjam. Nagyon sokat ragodtam rajta amikor ezt az ajanlatot kaptam de sajnos igent mondtam viszont mar nagyon megbantam. Senki azaz senki nem tudja ezt rolam, egyebkent nagyon igenyes vagyok magamra, szep vagyok jo alakom is van es ezert nem is ertem magam miert mentem ebbe bele de mar nem tudok valtoztatni rajta.

Amiota vele randizom eldontottem, hogy szo sem lehet tobbet ilyesmirol amugy sem tortent ez tul gyakran ( eddig 4 ev alatt kabe 10-15 alkalom) es nem voltam parkapcsolatban ezek alatt. 3 ferfivel csinaltam, mindegyikuk normalis kozepkoru vallalkozo volt, teljesen normalis igenyes emberek. Nem azt mondom, hogy egyebkent lefekudtem volna veluk mert nem, de nem utcasarki szinvonalat kell elkepzelni, es ok meseltek, hogy tobb lanyhoz is jarnak es tobben csinaljak ezt mint kepzelnem.

Nemtudom, hogy el kellene-e mondanom a kiszemeltemnek mert en nem vagyok benne biztos, hogy ezek utan meg fog akarni tolem valamit. De nem hazudhatok, ha osszejovunk es ugy derul ki az megrosszabb. Idoszeru lenne vele mar a szex is de huztam a dolgot, kicsit megutaltam sajnos az egyuttletet ferfiakkal nem is vagytam ra egyaltalan, viszont o mas ot kivanom es vele lefekudnek szerelembol. Olyan jo lenne.

De ez nyomja a szivem, nem tudom mit csinaljak. O evek ota az egyetlen normalis (sot annal sokkal tobb) ferfi az eletemben es nem akarom elrontani. Mit csinaljak?

2017. febr. 16. 13:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
100%
Tehát olyan pasikkal feküdtél le,akikkel egyébként nem,olyan dolgokat engedtél.meg nekik,amiket egyébként nem engednél,de ugye van az a pénz! Szerintem ez nagyon is prostifogalom! Még magadnak is hazudsz!
2017. febr. 16. 14:19
 22/102 anonim ***** válasza:
74%
Ember, férfi vagyok :D Savanyú a szőlő? Miért, mert becsületesen kerestem magamnak pénzt az egyetem mellett? Hú, bocsi, tényleg savanyú a szőlő azért, mert a rosszabb anyagi helyzetem miatt elmentek árufeltöltőnek jogi egyetem mellett, hogy ne otthonról szívjam a lóvét, és ne is tartassam el magam senkivel. Savanyú bizony. De tudod mit, inkább nyomorogtam volna, minthogy kva legyek, mint a kérdező ;)
2017. febr. 16. 14:21
 23/102 anonim ***** válasza:
93%
A k-rvasag nem a pasik minosegetol es szamatol fugg, lol. Nagyon egyszeru, ha penzt vagy tamogatast fogasz el szexert, akkor szolgaltatast arulsz = prosti vagy. Hot mindegy, hogy a vevo az eppen egy oltonyos vallalkozo, aki csak a nemiszervedbe dugja be, vagy egy huszoneves suhanc, akinek mar az anal is kell :D
2017. febr. 16. 14:22
 24/102 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek titkolnád, ha nem vagy prosti? Nyilván, tudja a srác, hogy nem vagy szűz. Ja, hogy az átlagember rajtad kívül mégis prostinak hívja azt, aki pénzért adja oda a testét, és tisztában vagy ezzel te magad is... nicsak, de érdekes. Egyébként meg természetesen fel kell vállalnod. Ki tudja, miket szedtél össze.
 25/102 anonim ***** válasza:
100%

kérdező sok prosti megteszi, hogy válogat ahogy te is

nem mindenki útszéli fogatlan cigány, sokan ugyanúgy igényesek mint te...

van aki szintén úgy csinálja ahogyan te, hogy csak évente néhány pasi, mert kap érte annyit...

de ettől még nem változnak a dolgok...

már azzá váltál, te döntöttél így...

és most vállalnod kell a következményeket

ilyen a felnőtt élet, a tetteinkért mi vállaljuk a felelősséget...

23F

26/102 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívjunk inkább örömlánynak?
2017. febr. 16. 14:24
 27/102 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ő "eltartott lány" :D.
2017. febr. 16. 14:25
 28/102 anonim ***** válasza:
89%

#22:

pont erről van szó, hogy te nem élhettél ilyen lehetőséggel és ez neked fáj, nekem nagyon így tűnt a válasz...

nem azt mondom, hogy te hülye vagy, mert nem választottad a könnyebb utat...ez a normális, hogy az ember nem ilyen egyszerű kerülő utakkal szerzi meg azt amit szeretne :)

a kérdezőnek bejött, de most nem akarja elfogadni, hogy mi a jéghideg valóság :S

remélhetőleg több becsületes lány van...de sajnos erre van igény és sokan ezt az utat választják, mert egyszerűbb, mint az árufeltöltő ja és jobban fizet...

23F

2017. febr. 16. 14:25
 29/102 anonim ***** válasza:
100%
De a lényeg, sajnos mint itt a válaszadók nagy része (köztük én is), valószínűleg az ő száján is ki fog szaladni ez a szó. Ha nem is akkor amikor megmondod, de az első vita során biztosan.
2017. febr. 16. 14:27
 30/102 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem irigylek tőle semmit. Mit irigyelnék? Tényleg nem értem miért tűnik úgy, hogy irigylek bármit is, egyáltalán nincs ilyen. Én reggelente bele tudok nézni a tükörbe, szóval büszke vagyok az eddigi életemre, és nem irigylek senkitől semmit. Kérdező meg gondolom köpne egyet. Én a helyében köpnék ha így kéne tükörbe néznem.
2017. febr. 16. 14:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!