Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghódítani egy olyan férfit akinek meghalt a felesége és kislánya?

Figyelt kérdés

Bocsi az esetleges elgepelesert de telefonrol irok es sietek. A munkahelyemen mostanaban gyakran feltunik egy ferfi, akit mar elsore kiszurtam magamnak mert nagyon jokepu ferfi nagyon szep kek szeme van, es amikor hozzam jott oda akkor nagyon kedves volt velem, ereztem hogy udvarias intelligens uriember. Targyalni szokott jonni hozzank neha meg megbeszelesekre, havonta egyszer-ketszer. Azthiszem vallalkozo.

Kerdezgettem a munkatarsamat, hogy ki ez (o is no) , mire o egybol nevetett, hogy "jaj gondoltam hogy meg fogod kerdezni". O meselte, hogy 38 eves -en 25 vagyok- es, hogy nagyon rendes pali de nem lehet vele nagyon beszelgetni mert folyton siet es eleg maganak valo. Aztan mondta, hogy volt felesege es par eves kislanya is de elvesztette oket balesetben es szerinte nem heverte meg ki, azert olyan komoly folyton. Nem is nagyon jar el sehova pedig nem lenne gond neki az ismerkedes kulsoleg anyagilag es szerintem belsoleg is nagyon nyero. A fonokommel joban van de kb ennyit tudok rola.

Nagyon sokat gondolok ra. Tudom, hogy egy picit idos hozzam de egyebkent szerintem ez nem lenne onmagaban problema, fiatalabbnak nez ki egyebkent is. Tenyleg nagyon erdekes es rejtelyes pasi engem felcsigazott teljesen, munka kozben is csak ra gondolok. Mindenkeppen meg szeretnek ismerkedni vele, de nem tudom mit csinaljak. Igazsag szerint ma vagy holnap mindenkeppen fel kell hivnom egy problema tisztazasa miatt es lehet, hogy jonne utana megint ide is. Igazabol az a legjobb az egeszben, hogy ezt dolgot ram biztak tehat nekem kell majd beszelnem velen es egyutt dolgoznank ezen az ugyon.

Tudjatok ugy is mit akarok, szeretnem valahogy elerni, hogy nyisson felem es munkan kivul is talalkozzunk es szeretnek vele lenni. Csak nem tudom mit csinaljak, nem vagyok az a nyomulos fajta es nem akarok rossz benyomast kelteni sem, de szeretnek osszejonni vele. Hogyan kozeledjek majd fele? Mit csinaljak ha egyszeruen csak vegzunk es elkoszon es megy is? Tehat mi lenne, ha en probalkoznek mondjuk elhivni egy kavera valahova vagy ilyesmi? Meg sosem csinaltam ilyet. Eleg szep es csinos no vagyok, nagyon figyelek mindig magamra, elegansan oltozkodom es jo alakon van, szerintem ezzel nem lesz gond. Szeretnem nagyon megsimerni Ot.

2017. febr. 15. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Személy szerint nekem a kérdező leírásából nem egy tipikus 25 éves nő ugrik be, aki meg tud jelenni, éretten gondolkodik és partnere lehet egy férfinak. Akinek karrierje van, céljai, ambiciózus. Van egy diplomád, húha. :)

16 éves tinik szoktak így rajongani sztárokért. Nem hinném, hogy egy érett, ekkora traumán átesett férfinak pont erre lenne szüksége, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne megpróbálni. Ki tudja, miért ne, maximum intelligensen a tudtodra fogja adni, hogy számára ez nem opció.

De a tényen nem változtat, hogy nekem egy idétlen kis fruska jutott eszembe a kérdező irományát olvasva. Nem akarom én bántani, de hát az emberek szeretnek gyorsan és könnyen ítélkezni. :)

2017. febr. 15. 16:26
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Majd azért írd meg,hogy alakult a történet.
2017. febr. 15. 16:26
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, azért az engem érdekelne, hogy a kolléganőd honnan tud róla ennyi mindent - tragédia, mikor történt, azóta nem volt senkije (honnan ilyen biztos benne?). Főleg, hogy elmondásod alapján nem is kolléga, hanem havi 1x vagy 2x megy, ha hívják, vagy ha valami ügy van.

Egyébként finoman próbálj közeledni, és véletlenül se utalj a családja elveszítésére. Mintha nem is tudnál róla.

Majd írd meg, mi lett.

2017. febr. 15. 16:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt van a kutya elásva, a mondataid "beszélnek" helyetted.

Jó partinak tartod magad, ez nem úgy hangzik, mintha a társa szeretnél lenni, csak érdekel, mert egy jó pasi, de ezen túl sajnos nem látsz.

Egy családját elveszített embernek nem jó partira van szüksége, hanem megfelelő lelki társra!

2017. febr. 15. 17:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett. :)
2017. febr. 15. 18:14
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

Óvatosan az információkkal! Én anno nagyon megszerettem egy férfit, aki szintén a munkahelyemre járt be, sokat beszélgettünk. Azt pletykálták, hogy özvegy és azóta nagyon magába fordult. Több mint fél év ismeretség után alakult úgy, hogy elmentünk egy italra kettesben és beszélgettünk. Megkérdeztem tőle, hogy független-e, azt mondta, hogy igen. Csókkal köszöntünk el. Két hónapig nem keresett, rossz érzés volt nagyon, de gondoltam, hogy az özvegy mivolta miatt nehezen nyílik meg érzelmileg, stb. Aztán megint találkoztunk, amikor is kibökte, hogy nős!

Nem volt igaz az özvegységről szóló pletyka!

Nagyon sok időbe telt, mire kihevertem a történetet, mert egy nős férfitól persze nem akartam már semmit.

2017. febr. 15. 18:21
 27/27 anonim ***** válasza:
61%
egyszer elunk, tegy egy probat. mint emlitetted fogtok kozosen dolgozni, esetleg elhivhatnad ebedelni vagy kavezni, hatha igy tudnatok tobbet beszelgetni
2017. febr. 15. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!