Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghódítani egy magának való önbizalomhiányos lányt/nőt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Segíts neki önbizalmat építeni. Sok pozitív jelzés irányába.
2016. okt. 29. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
#1 persze, aztán mikor fölépítette az önbizalmát, a csaj lelép valaki mással, mert rájön, hogy a kérdezőnél jobbat is megkaphat.
2016. okt. 29. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam adok - kapok rendszer működik, gondolom te meg magadból indulsz ki.

2016. okt. 29. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Óriási türelemmel és tűrőképességgel. De csalódás lehet a vége, mert egy csomó energiát beleölsz majd, ő pedig mivel magának való, nem fogja azt neked viszonozni, csak ideig óráig legfeljebb. És te kihasználtnak érezheted magad, jogosan. Nézd, ahhoz csoda kell, hogy valakinek a természete alapjaiban megváltozzon. Még az önbizalomhiány feloldható sok pozitív megerősítéssel, inkább a magánakvalósága köszönhet vissza problémaként a kapcsolatban. Vagyis, hogy te nem biztos, hogy megkapod a figyelmességet és törődést amit te nyújtasz.
2016. okt. 29. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
#2 fáj még, mi?
2016. okt. 29. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vesztegesd az időt egy ilyen emberre, mert jó eséllyel melletted is ugyanilyen lesz, amitől mindketten szenvedni fogtok.
2016. okt. 29. 19:25
 7/13 Titusztitusz ***** válasza:
Sok-sok bókkal,dícsérettel...
2016. okt. 29. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:

6#: nem biztos.

Én egy rövid időre megváltoztam a munkahelyen, amikor láttam, hogy az egyik kollégámat talán érdeklem, nekem is megtetszett. De aztán rámunhatott, túl gyorsnak találtam, 2 hónap után már munka után találkozni akart, meg programot szervezett. Aztán összejött egy másik osztályról egy csajjal. Azóta visszazuhantam a magányomba és nagyon sajnálom, hogy kihagytam a srácot, bár az is igaz, hogy minek sietett?

2016. okt. 29. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:

elző vok:

4,6#: azt gondolom, hogy ha összejöttünk volna a sráccal, akkor összeszedtem volna magam. Valójában mennék szórakozni, programozni, csak ahhoz kellene olyan vki, akiben megbízok, hogy nem megy máshoz, engem akar, én vok neki úgy jó, ahogy. Hogy higgyek, ez pedig elég nehezen megy.

2016. okt. 29. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha olyan gyorsan talált utánpótlást akkor annyira ne sajnáld. Lehet, hogy nem nagyon válogat csak csaja legyen, később csak rosszabb lett volna. Ismerek olyan srácot aki majdnem 1,5 évet várt a depressziòs barátnőjêre, míg az úgy êrezte, hogy mehet a dolog.
2016. okt. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!