Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez kesobb csak rosszabb lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kesobb csak rosszabb lenne?

Figyelt kérdés

Ismerkedos fazisba vagyok egy neten megismert sraccal,meg nem is talalkoztunk,de mar durvan tapad.

Ha nem irok vissza,felhiv esetleg megjegyzest tesz ra,kuld szomoru emotikonokat stb.,olyan mintha mar most zsarolni akarna az erzelmeivel.

Ha o csinalja ezt en nem teszem szova,tiszteletbe tartom,hisz neki is van sajat elete.

Mar most ugy csinal sokszor,mintha mi most osszejovunk es "orokkeegyutt",tehat ha koltoznek jonne velem meg hasonlok.

Szerintetek ez kapcsolatban meg durvabb lenne?

Neha mar most is elriaszt ez.Picit gyerekesnek erzem ezt,pedig mar nem tizeneves.

2017. febr. 15. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egesz biztos. En leepitenem.
2017. febr. 15. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
szigorú nők:) bnomnek az is sok volt hogy napi 2x atoleltem..pfejjjj
2017. febr. 15. 13:21
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 itt nem az olelesrol van szo,itt meg kapcsolat sincs megis ennyire nyomul.

Most is szamonkert miert nem irtam vissza este(fel1 fele ne kelljen mar irnom ha nem akarok...)

2017. febr. 15. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem zsarolas,csupán szeret téged.

Mond meg neki,hogy te ezt nem igényled minden nap.Megfogja érteni....

Én is ilyen vagyok egyébként.Ha szeretek valakit akkor azzal minél többet akarok beszélni főleg az elején.Később változni fog hiddel,visszább vesz majd ebből.

És valljuk be ez a "nem írok vissza" dolog ez azért elég idegesitő.

Köszönj el tőle és mond hogy majd beszêltek.De ez a megse nézem az üzenetét és nem írok vissza ez engem is nagyon idegesit...és nem csak ha az a nővteszi akit szeretek,hanem általánossagban mindenkinél.

Szóval azért nézd az ő oldalát is,más a szeretetnyelvetek,jussatok kompromisszumra.

Sok sikert.

2017. febr. 15. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem is zavar ha nem ír vissza a lány akivel jóban vagyok és esetleg lesz normális kapcsolat kilátásban , de ha elfoglalt megértem, ő is megérti ha dolgozok , csak tudod ha írtam neki , és két három napig , az én 3-4 üzenetem az utolsó amit két napja írtam , kicsit olyan mintha leszarna engem , szar érzés :/
2017. febr. 15. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdező,most egyébként hol tartotok?

4-es vagyok

2017. febr. 15. 19:40
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem napokrol hanem par orarol van szo,csak nem kell a telefonnal a kezemben leteznem.

Utolso:csak neten ismerkedtunk meg,semmi tobb.

2017. febr. 15. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdező,persze én megértem,mindenkinek van dolga.Szerintem ő arra gondol inkább,hogy te fent vagy pl.facebookon és mégsem írsz vissza neki.Ha nem vagy elérhető akkor szerintem ő is gondolja,hogy nincs időd most.

Még 2 kérdés.

Hány évesek vagytok?

Kedveled őt vagy csak teher neked?

2017. febr. 15. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja igen.

4-6-os válaszoló voltam.

2017. febr. 15. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem a pasi ragaszkodàsâval van a baj hanem azzal hogy sztem ez tul korai még csak chatan dumàltok semmi több!Azzal nincs gond mert legalàbb tudni fogid hogy kitudja mutatni feléd könnyen az érzelmeide!Nekem is volt hasonlo szitum csak chatan beszêlgettünk és kb a3.nap màr olyanokat kérdezgetett hogy meglepődtem aztàn ahogy beszêlgettünk megismertük egymást vagyis nem taliztunk csak szóba kerültek a belső tulajdonsàgok is és amiket leirtam magamrol egyàltalân nem akart megismerni inkàbb meghàtrâlt !:D
2017. febr. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!