Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "legyünk barátok" kora lejárt?
Ezt már nem mondják a nők?
Többször is úgy jártam, hogy randira hívtam egy nőt és kikerülte a választ. Szóval beszélgetünk vagy chatelünk, és minden másra válaszol, csak arra nem, hogy "szeretnék veled több időt tölteni, elmegyünk ide és ide ekkor és ekkor?" Eltereli a témát.
Még akkor is ez van, ha ismerjük egymást korábbról. Akármilyen egyenesen beszélek.
Még a tesóm egyik barátnője is bejátszotta ezt. Volt, akinél többször próbálkoztam, ugyanez. A falhoz mégsem szorítanék egy nőt sem, hogy "légy szíves, mondj igent vagy nemet".
Régebben az volt az elutasítás, hogy bocsi nem, legyünk inkább barátok, vagy nincs időm kapcsolatra, ilyesmi. Most ez a meg se hallottam az új divat?
Sajnos sok fiú addig tépi a lábtörlőt amíg tényleg konkrét elutasítást nem kapnak. Ez hiba....mert mindkét fél kényelmetlenül érzi magát a szituációban, mondhatni senkinek sem használt.
Ha egy Nő nem próbálja meg viszonozni egy férfi közeledését, akkor ott nincs miről beszélni, egy mosoly tekintetében tovább kell állni és soha nem szabad vissza nézni.
Nemcsak a fiúkat kell megtanítani kezdeményezni, hanem a lányokat is tisztelettel elutasítani, de erre nagyon kevés családban szentelnek idők a szülők.
39F
Jah, velem is ez van. De ezt minek tul magyarázni??
A legnagyobb érdeklődés a no részéről a jelenléte. Ha nem akar találkozni hagyd a francba.
" Figyelj en többet szeretnek tőled, te nem, semmi baj, de mindkettőnk ideje drága ne vesztegessuk feleslegesen". Nekem az egyik csajt akit igy "lekoptattam" azzal összejött a szex, mondjuk a kapcsolat nem, de hat a kis sikereknek is örülni I kell. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!