Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar velem kezdeni a kolléganőm?
Új munkahelyre kerültem, fiatal vagyok 20 éves és egy nálam 6 évvel idősebb, de annál dögösebb kolléganőm az utóbbi időben több olyan jelet is kaptam tőle ami alapján úgy érzem, hogy többet is szeretne tőlem.
Két hónapja vagyok itt, de vele már az eleje óta jól kijövök, egy hullámhosszon perdülünk és sok dolgot megbeszélünk, mostanában munkán kívül is elég sokat csevegünk és érezhetően flörtöl velem, teszi magát, ma is többször is mikor elmentem mellette csak úgy megfogta a kezem és odahúzott magához csak hogy mondjon valamit. Elvileg a hétvégén találkozunk elmegyünk csinálni valamit valahol, eddig ennyi lett megbeszélve :D de ténylegesen valami baráti dologra gondoltam, nem akarok ilyesmibe belebonyolódni most.
Mindezt nem azért írom le, mert nekem bármilyen fétisem az ilyesmi vagy annyira akarnék bármit is csak kérdezem tőletek - vagy bárkit akivel hasonló eset fordult már elő - hogy mit gondoltok, mit tanácsoltok? Azon kívül, hogy dugjam meg......... előre is köszönöm.
20/F
Az a baj, hogy meg fogod bánni, mint a kutya.
Én írtam azt is, hogy be vagy tojva.
Légy férfi, told meg, aztán utána mondd el neki, hogy azért te nem akarsz komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!