Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam mindent? :' (
Figyelt kérdés
Nemrég végre találkoztam azzal akit megakartam ismerni.
Ez tegnap történt és hiányzi, nagyon!!!
Még este chaten beszéltünk, de ma sajnis elutazott munka ügyben, írtam neki sms-t, de nem válaszolt, hívtam felvette de mondta, hogy most nem jó...
Írok neki: 9kor hívlak ha neked is jó...le megyek futni 21:30: SMS: ha neked is jó most tudnnánk beszélni de semmi.
Örökre elveszítettem?:'(
Jövőhéten mennénk ...ba, de így már nem tudom akarja-e még
2010. máj. 7. 22:21
11/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van.
Majd ha hazajön és akar egyáltalán valamit hív. Ha meg nem akkor nem
2010. máj. 7. 22:39
12/14 A kérdező kommentje:
Ha nem válaszol az SMS-ekre, és nem is hív...
Akkor nem gondolom, hogy erőltetnem kéne ezt az egészet inkább elutazom kedden és befejezm amíg jobbban megnem szeretem
2010. máj. 8. 14:29
13/14 anonim válasza:
Próblémát mindig lehet találni, ha keresünk! Az udvarlás is egyfajta ösztön a férfiaknál, a könnyen kapható nők, csak egy északára kellenek! Ne zaklasd, így hamar besokall! Legyél titokzatos, sejtelmes, izgalmas, ne lehessen udvarlás nélkül megkapni.
14/14 A kérdező kommentje:
Már vége van...
2010. aug. 4. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!