Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem értem mi szükség műkörömre.
Sokan azzal jönnek, hogy mert gyenge és törékeny a körmük.
Hát elmondom a műköröm nem segít rajta, csak ront...
Nekem is mindig törékeny körmeim voltak, de amióta vitamint szedek erősebbek és fényesebbek.
A természetességnél vonzóbb nincs. :)
#16:
Ez ugye szarkazmus volt? :-D :-D
11# Képzeld van aki szedhet akármilyen csilli villi vitamint nem lesz erős a körme.Senki nem állítja hogy a műkörömtől meg fog erősödni.De annak aki olyan típus mint pl én,igenis sokat segít.Teszem azt: Lemezesen szakadozott a körmöm,akkor is ha rövidre reszeltem.Bármibe egy picit is belekaptam azonnal felszakadt és nagyon fájt.Ha valami erősebb dologgal ütközött össze (véletlen beütöttem falba,asztalba,ajtófélfába stb.) képes volt végigszakadni,ami egy dolog hogy ronda,vérzik és hasonlók,de eszméletlenül fájdalmas.Na egy ilyen durva ütközéses eset után csináltattam műkörmöt.Azóta sincs erre gondom.Valószínűleg a saját körmöm még rosszabb lett alatta,de azóta egyszer sem ért ilyen baleset,szóval ez mindenképp praktikusabb.Erről ennyit.
A műköröm nem vág,nem karmol,akkor sem ha hegyesebbre van csinálva,mivel a szélei akkor is tompák,lévén vastagabbak a sima körmöknél.Nekem eddig egy barátomat se zavarta,olyannal alapból sem állnék szóba aki ilyen kis semmiségen fennakad.
Wut? Kb ilyen körmeim vannak, csak mindig más színűek - 3 hetente 1 órát kell áldoznom rá. A párommal meg kiváló elfoglaltságokat találunk bármikor :D Te miről beszélsz???
Az én észrevételem: a pasikat nem különösebben foglalkoztatja, hogy milyen a körmöd, amíg nem ápolatlan (rágott, gombás, sárga, stb), vagy nem extrém (hosszú, giccses, tűhegyes, stb). Azon túl max akkor nézi, ha figyelmes, és tudja hogy szeretsz körömlakkot kapni ajándékba (exem ilyen volt), de nem különösebben érdekli az átlag pasit.
A személyes preferenciák pedig olyan eltérőek, hogy kár itt kérdezni. Van, akinél kizáró ok a műköröm, van aki tök jól elvan vele, sőt, tetszik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!