Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nőként válaszolok.
Szerintem a férfiaknak nagyjából mindegy, hogy milyen, a lényeg, hogy igényes, szép, ápolt legyen.
Én pl. nőként ki nem állhattam a rövid körmöket, sose tartottam magamon esztétikusnak, aztán egyszer megláttam a barátnőmnek gyönyörűre reszelve, és, megakadt a szemem rajta, mostmeg már úgygondolom, hogy olymindegy. Amit a képen linkeltél mellesleg szerintem nagyon szép. :)
u.i.: A párom(és anno az exem ) se mutatott érdeklődést a körmök iránt, mikor kérdeztem őket.
A mostani párom azóta hosszú köröm párti, mióta velem van együtt, de csak azért, mert elnevezte kapírkaromnak, és ezzel kell vakargatni. :D
szépek, de nem biztos, hogy szeretném, ha hozzáérne bizonyos dolgokhoz. :)
Bár nem tudom, mindig rövid körmű barátnőim voltak.
A színe tetszik, de alapjában véve túl hegyes, nem szeretem ha szúr.
Btw, a természetes megjelenést favorizálom, akinek ilyen körme van, arról tudom, hogy ezer órát tölt a szépségápolással, és nem velem fog jó elfoglaltságokat keresni, hanem shoppingol vagy azon pörög, hogy a RAL színskála melyik árnyalata menne aznap a ruhájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!