Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek tetszik ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik ez a köröm?

Figyelt kérdés
[link]
2017. febr. 8. 17:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ferfi onmagaban egy koromtol nem fog ellagyulni. Max azert aki hordja es az olyan...
2017. febr. 8. 17:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként válaszolok.

Szerintem a férfiaknak nagyjából mindegy, hogy milyen, a lényeg, hogy igényes, szép, ápolt legyen.

Én pl. nőként ki nem állhattam a rövid körmöket, sose tartottam magamon esztétikusnak, aztán egyszer megláttam a barátnőmnek gyönyörűre reszelve, és, megakadt a szemem rajta, mostmeg már úgygondolom, hogy olymindegy. Amit a képen linkeltél mellesleg szerintem nagyon szép. :)

u.i.: A párom(és anno az exem ) se mutatott érdeklődést a körmök iránt, mikor kérdeztem őket.

A mostani párom azóta hosszú köröm párti, mióta velem van együtt, de csak azért, mert elnevezte kapírkaromnak, és ezzel kell vakargatni. :D

2017. febr. 8. 17:54
 3/24 anonim ***** válasza:

szépek, de nem biztos, hogy szeretném, ha hozzáérne bizonyos dolgokhoz. :)

Bár nem tudom, mindig rövid körmű barátnőim voltak.

2017. febr. 8. 18:03
 4/24 anonim ***** válasza:
Ffi vagyok, és szeretem ha egy nő kilóg a tömegből. Egy ilyen körömmel kilóg, szóval nekem nagyon bejön :p
2017. febr. 8. 18:04
 5/24 anonim ***** válasza:
nekem tetszik. És nekem fontos a szép ápolt köröm. És nem műkörmöt jelent, hanem természetes körmöt szépen ápolva.
2017. febr. 8. 18:11
 6/24 anonim ***** válasza:
Jóféle. Rámarkolhatsz vele a dákómra ;)
2017. febr. 8. 18:12
 7/24 anonim ***** válasza:
29%

A színe tetszik, de alapjában véve túl hegyes, nem szeretem ha szúr.

Btw, a természetes megjelenést favorizálom, akinek ilyen körme van, arról tudom, hogy ezer órát tölt a szépségápolással, és nem velem fog jó elfoglaltságokat keresni, hanem shoppingol vagy azon pörög, hogy a RAL színskála melyik árnyalata menne aznap a ruhájához.

2017. febr. 8. 18:52
 8/24 anonim ***** válasza:
A színe remek, de lehetne lekerekítettebb. Túl hegyes, kicsit boszis.
2017. febr. 8. 18:56
 9/24 anonim ***** válasza:
42%
Ilyen körömről, az utcasarok ugrik be. Bár, szerintem, azoknak sincs ilyen körmük. De, a piros lámpás ház és lakói.
2017. febr. 8. 18:57
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a saját körmöd ?
2017. febr. 8. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!