Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Miért van olyan érzésem hogy a csaj és köztem mintha egy beton fal lenne. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Érzéseimet elmondtam neki. De azt a választ kaptam hogy én irányítok meg amikor beszélgetünk erről az egészről olyan mintha beton fal lenne köztünk olyan mintha nem tudnánk meg nyílni egymásnak. Ez mitől van vagy mit csináljak hogy jó legyen. Válaszokat előre is köszi!
19/F
2010. máj. 7. 18:55
1/5 anonim válasza:
Érzelegj vele kevesebbet. Kicsit "szexualizáld" a csajt! :D Csapj a valagára, de utána se add elő a "jaj, bocsi" c. műsort ha ezért felkapná a vízet!
2/5 anonim válasza:
most ott van melletted? mert ha nem, akkor biztos, hogy van köztetek egy betonfal, nem is egy, sőt még téglafal is van köztetek.
3/5 anonim válasza:
Vagy add elő, de látszódjon, hogy nem mutatsz megbánást... :P
4/5 A kérdező kommentje:
18:57
Gondoltam hogy a kérdésbe oda kellett volna írnom hogy normális válaszokat várok.
De amúgy igaz amit írtál még tetőzőm azzal is hogy egy folyó is van köztünk :D
2010. máj. 7. 18:59
5/5 anonim válasza:
Látszik hogy ANNYIRA jólnevelt vagy, hogy még a saját érzéseidet / vágyaidat is elnyomod, és elvárod a csajtól hogy logika, meg értelem alapján legyen beléd szerelmes! Guszta combokat, meg melleket nem kell agyon misztifikálni szerelemmé! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!