Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek ennyire egy lánytól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Miért félek ennyire egy lánytól?

Figyelt kérdés

Nos, arról van szó, hogy tetszik egy lány, még sose beszéltem vele, de ennyire még sosem vonzódtam egy lányhoz se (nem (csak) szexuálisan) :D És az a helyzet, hogy én is bejövök neki, ez szinte biztos, heti 3x megnéz MyVipen, összesúgnak a barátnői amikor arra járok (egy suliba járunk), ő meg írul - pirul stb, meg hát nem vagyok visszataszító jelenség :D És hát mint látszik annyira önbizalom hiányos sem, de régebben dagadt patitanya voltam és rengeteg elutasítást kaptam, szerintem emiatt félek odamenni, mert hát minden körülmény adott, de akárhányszor elhatározom, hogy "na, most kezdeményezek" remegek és a szívem ver, mint a gép.

Alapvetően laza vagyok, de ettől egy loosernek érzem magamat, szerintetek mit tehetnék, hogy legyőzzem a félelmemet?

2010. máj. 7. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire vágod, hogy miért nem mersz odamenni hozzá, akkor a kérdésedre is tudod a választ.

Ha már annyira ''laza'' vagy...........nem ?

2010. máj. 7. 18:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Alapvetően = többnyire, általában.

Amúgy meg nem értem egyes válaszolókat, vannak a segítőkész válaszolók és vannak a szimplán szórakozni vágyók ("terhes vagy"), de akik minden építőjellegű ötlet nélkül írnak válaszokat, azokat nem tudom hova tenni.

2010. máj. 7. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Terhes vagy... :)

Na jó, én se gondoltam komolyan. Csak hülyülök, ha már írtad... Amúgy szerintem is csak azért félsz tőle, mert ahogy mondtad, ennyire még sosem vonzódtál egy lányhoz sem. :) Alkohollal tényleg ne próbálkozz. Amikor nem lesz olyan nagy falkában (tapasztalat, hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, ha a lányok egy nagyobb csapatban vannak (persze akadnak olyanok, akik amúgyse)) végy egy szép nagy levegőt, és menj oda hozzá beszélgetni. Tényleg jó idő van, szóval elhívhatod fagyizni. Ne görcsölj rajta az a lényeg. :DD Ahogyan leírtad, biztosan te is tetszel neki, szóval csak nem fog már vissautasítani... :)

Sok szerencsét. Szurkolok. :DD

16/L

2010. máj. 7. 18:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. máj. 7. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazán nincsmit.. :D
2010. máj. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!