Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek ennyire egy lánytól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Miért félek ennyire egy lánytól?

Figyelt kérdés

Nos, arról van szó, hogy tetszik egy lány, még sose beszéltem vele, de ennyire még sosem vonzódtam egy lányhoz se (nem (csak) szexuálisan) :D És az a helyzet, hogy én is bejövök neki, ez szinte biztos, heti 3x megnéz MyVipen, összesúgnak a barátnői amikor arra járok (egy suliba járunk), ő meg írul - pirul stb, meg hát nem vagyok visszataszító jelenség :D És hát mint látszik annyira önbizalom hiányos sem, de régebben dagadt patitanya voltam és rengeteg elutasítást kaptam, szerintem emiatt félek odamenni, mert hát minden körülmény adott, de akárhányszor elhatározom, hogy "na, most kezdeményezek" remegek és a szívem ver, mint a gép.

Alapvetően laza vagyok, de ettől egy loosernek érzem magamat, szerintetek mit tehetnék, hogy legyőzzem a félelmemet?

2010. máj. 7. 13:38
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam már a piára is, csak azért mégiscsak suli :D
2010. máj. 7. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Jo nagy egoista lehetsz, de fosol odamenni egy lányhoz is. Sztem szánalmas. Elöbb szállj egy kicsit magadba.

Itt leírod magad ilyen f@szagyereknek, azt tőlünk kéred a tanácsod hogy, hogy ne fosd össze magad? szánalom

2010. máj. 7. 13:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Szó szerint azt írtam, hogy "nem vagyok egy visszataszító jelenség", te annak tartod magad? Nem? Egoista paraszt -.-
2010. máj. 7. 13:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy alkohollal azt a benyomást keltenéd, amit szeretnél.

Amúgy azért izgulsz, mert fontos neked ez a dolog, és nem akarod elszúrni.

De nincs más mód, vegyél pár nagy levegőt, gondolj vmi megnyugtatóra (akár vmi légzési vagy meditációs gyakorlatot is csinálhatsz, azok segítenek), és mondd el neki.

Aki mer az nyer, ne aggódj, sikerülni fog!

2010. máj. 7. 13:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Alkohol alatt csak mondjuk egy sört értettem, csak amennyit oldott leszek, nem részeg :)

Köszönöm szépen a választ, nem is értem miért vagy 0% - os.

2010. máj. 7. 14:00
 6/15 A kérdező kommentje:
* amennyitől
2010. máj. 7. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:

azért félsz ennyire,amit te is írtál: "ennyire még sosem vonzódtam egy lányhoz se..." túlságosan bejön, csak azzal vagy bátor (mint a legtöbben),aki,ha tetszik is,nem olyan komolyan,hogy bármit is szeretnél tőle,csak jó velük flörtölni.

szerintem nyugodtan menj oda hozzá, ne támadd le,de ilyen szép időben már elhívhatod fagyizni,érteni fogja a célzást!

ha esetleg nem jössz be neki,akkor azt fogja mondani,hogy nem ér rá (és nem kérdezi meg,hogy máskor mikor lenne jó). viszont nem égő egyáltalán ez sem, legalábbis szerintem. ha te nem vagy tolakodó,ő sem lesz veled bunkó! sok sikert:) egyébként hány éves vagy?

17L

2010. máj. 7. 14:45
 8/15 A kérdező kommentje:
16 és köszönöm a választ :)
2010. máj. 7. 14:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Ő szerintem 14.
2010. máj. 7. 14:48
 10/15 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen:) szerintem nyerő:)
2010. máj. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!