Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves lányomnak mikor és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lányomnak mikor és hogy mutathatnék be valakit?

Figyelt kérdés
Apukájával másfél éve élünk külön, nem váltunk el. Lányom nem tudja szerintem elképzelni, hogy én szeretnék kapcsolatot, szerelmet. Lehet, hogy ez önzés részéről, nekem meg nem kell azt csinálni, amit ő szeretne. Saját életem van. Mégis nehéz. Hogyan?
2017. febr. 2. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Beszéljetek róla.

Sok fog múlni azon is, hogy kit viszel haza, mennyire felel meg neki.

2017. febr. 2. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem önzés részéről, hanem természetes reakció - lenne (mármint elsőre, nyilván ezen tudni kell változtatni). Viszont az, hogy te még ezt is csak feltételezed, ergo cs..szel beszélgetni erről a lányoddal, halvány lila gőzöd sincsen, hogy mit érezhet/gondolhat ezzel kapcsolatban, és emellet még önzésnek titulálod a - csak általad feltételezett - reakcióját... nos, ez mindent elmond.
2017. febr. 2. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:

beszélgessetek ezekről. este, nyugalomban, akár egy film után.

S látni fogod, miként viszonyul a kérdéshez.

2017. febr. 2. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, ez nem így működik, hogy saját életed van, és szarsz a lányod érzéseire.

Azért minimális köze csak van hozzá, hogy ki költözik vele egy fedél alá - még három évig ugyanis el kell viselnie az illetőt.

Ha viszket a puncid, legyen, járjatok össze, de ne állj így hozzá, mintha a gyereked! egy senki lenne - főleg úgy, hogy cs.szel vele beszélni.

Apa sem beszélte meg velem a nőügyeit, ez rendben van, de az, hogy odaköltöztette a mostohámat, aki a négy közösen töltött év alatt teljesen kicsinált, apa meg tett a dologra, na az már nem.

Ő is így volt, hogy alkalmazkodjak, meg stb. Nos a nőhöz NEM lehet, mert ha valamit nem úgy csinálsz, megsértődik, zsarol... máig nem értem, miért nem lehetett megvárni, míg elmegyek 18 évesen, és utána összebútorozni.

És nem féltékeny voltam, mert amíg nem szólogatott be ok nélkül, semmi bajom nem volt a csajszival - akit egyébként az egész család rühell.

2017. febr. 2. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, az enyémek kisebbek voltak, nem tudom, mennyivel nehezebb ez egy kamaszlánnyal.

Beszélgess vele arról, hogy te mire vágysz, és az érzéseidről. Meg pezdegetheted, hogy alakul valakivel valami, és drukkoljon neked.

Beszélhetsz vele arról is, hogy neki ki tetszik, stb. De ezt nem tudom, mennyire veszi jó néven, ha eddig ilyen témák nem voltak terítéken.

A bemutatás előtt beszélj a pasiról, fényezd egy kicsit. Elsőre egy semleges terülten lenne a legjobb bemutatni, mondjuk együtt elmentek moziba, vagy bowlingozni, tehát eleve olyan programot szervezel, ahol garantáltan jól érzik magukat, és nem kell egymást nézni egy üdítő fölött, hogy mit mondjanak.

Utána elbeszélgetsz vele, hogy hogy tetszik, mennyire szimpatizál vele, stb. Ami fontos: beszélj vele a félelmeiről! Ezt időben kell tisztázni, ahogy azt is, hogy sose fogsz kettő között választani, mert mindig ő az első.

Ha eddig egy normális anya-lánya kapcsolatban voltatok, akkor szerintem nem lesz ebből probléma. Próbálj meg bizalmat szavazni neki.

2017. febr. 2. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
A gyerek az első. Ha van pasid, akkor is.
2017. febr. 2. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb volt a lányom (9 éves), de azért leírom...

Először csak meséltem neki arról, hogy van valakim, aki boldoggá tesz. Őrült velem. Aztán csináltunk közös programot, az első alkalom után közölte a lányom, hogy most olyanok vagyunk, mint egy család. Aztán egyre többször találkoztunk, jött hozzánk a párom, napokra is. Egy idő után megkérdeztem, zavarná-e, ha a párom ideköltözne. "Miért zavarna?" - ez volt a válasz.

Az exem úgy mutatta be a párját (több éves járás után), mint "egy barát"-ot. Szerencsétlen nő a lelkét kitette, de a lányom úgy jött haza tőle, hogy "nem akarok beszélni róla". Rohadtul zavarta és tuti nem az, hogy az apjának kapcsolata van... Hanem az, hogy hülyének nézték. Szerintem megéri őszintének lenni!

2017. febr. 2. 20:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
2017. febr. 4. 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
ööööhhhmmm.. megtörtént. Nem a bemutatás, dehogy. Kimondás, beszélgetés. Öngyilkossággal, elköltözéssel fenyegetőzés, ultimátumadás a válasza.
2017. máj. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!