Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Útszéli a ruha, ízléstelen és mindent kipakolsz. Ha szexi vagy sejtelmes ruhát szeretnél, szerintem bőven találnál ennél megfelelőbbet is.
Még is, mondtam véleményt. #4
A felső eleve gáz, inkább valami nagyon laza buliba tudnám elképzelni, de talán oda sem annyira, nekem egyszerűen túl sokat mutat.
Nincs igazán eldöntve, hogy mit akarsz hangsúlyozni, egyszerűen kivágtál a kirakatba mindent: szűk nadrág, alakra feszülő felső, mellbimbóig érő dekoltázs.
Konkrétan még fürdőruhában is sejtelmesebb lennél.
Ha csak sejtetni akarod az alakod, akkor jó lehet egy olyan szoknya, ami szűk, és kiadja a feneked és a derekad, és 20 centinél hosszabb. Mondjuk majdnem térdig ér. És ahhoz felveszel egy lazább pulcsit, ami sejteti, hogy vannak ott cicik, de nem nyomod közvetlenül az arcába.
Esetleg fordítva: egy lazább, picit bővebb nadrág, ami azért nem mutatja meg még a szeméremdombot is, egy többet mutató felsőrésszel.
Ezen a szetten én mindenképp változtatnék. Mondjuk keress egy olyan felsőt, ami színes, vidám, legalább csípőig ér, és egyszerű V kivágása van. Nem túl bő, nem túl szűk, és jól néz ki a blézerrel.
A te testalkatoddal az ilyen zömök, rövid bizsukat pedig sürgősen felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!