Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan szépséghiba, ami tetszik egy fiún?
Kisméretű tűzfolt. Apróbb szőrhiány az arcon kevésbé feltűnő helyen (mondjuk egy körömnyi hiányzik az áll vonalán). ??? Anyajegyek (nem a kidudorodó szőrös fajták) szeplők??? Ezeket nem tartom szépséghibának de egyesek szerint az. Apróbb hegek sem zavarnak, ha szeretem a srácot kifejezetten aranyosnak találom őket.
Ezek nem fétis szintűek, nem ugrok rá minden ilyen srácra, de ha tetszik akkor ezek a hibák is tetszenek.
Megfordítottad a kérdésem. :D
Nekem bejön a szemüveg, a vékonyabb testalkat, bár ezek nem szépséghibák, és az anyajegyek.
Nincs olyan szerintem ami kifejezetten tetszene, maximum ami nem zavar annyira, ha minden mas oke.
(Testalkatot nem tartom szepseghibanak es a szemuveget sem. Tobbnyire azokra mondjak szerintem, hogy szepseghiba, ami csak mutettel javithato.)
Nagy orr nekem is bejön (de csak a kampós, nem a széles krumpliorr), nagy gülüszemek, hegek.
Előző páromnak volt egy szépséghibája, az egyik füle hegyes volt mint egy tündének, azóta ezt is imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!