Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, van olyan szépséghiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van olyan szépséghiba ami tetszik egy lányon?

Figyelt kérdés
...és ha igen, mi az?
2017. jan. 25. 17:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Nekem néha egy-egy aszimetrikusan, de jól elhelyezett anyajegy az arcon elég különleges és szép tud lenni.
2017. jan. 25. 17:58
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
JA és a heterokrómia szerintem gyakran nagyon-nagyon szép. Az is aszimetriát kölcsönöz az arcnak enyhén... szerintem valami csodálatos.
2017. jan. 25. 17:59
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha itt-ott husisabb. Pociján, combján, csípőjén, fenekén, de igazából mindenhova juthat. :) A lényeg, hogy ne essen túlzásba, nem hízlalásról van szó.

Egy-egy anyajegy, és a szeplők is nagyon jól tudnak állni. Illetve ez nagyon arcfüggő, de a szemüveget és a fogszabályzót sem vetem meg, van akinek kifejezetten szexi.

2017. jan. 25. 17:59
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
szeplők
2017. jan. 25. 18:00
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Az az igazság, hogy nézőpont kérdése mi a szépséghiba mert ha bejön akkor miért lenne hiba?:)

Nekem nagyon vonzóak a kifejezetten nagy és lógós mellek. Egy kisregényt tudnék írni, hogy mennyire izgat.

2017. jan. 25. 18:02
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Anyajegy/szeplő/ősz tincs(nem festett)/nevető ráncok/retina nem krónikus elszíneződései pl vonalak, pettyek.

30/f

2017. jan. 25. 18:07
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenek még a mell bőrén átsejlő erek. Valahogy a teltséggel társítom, mérettől függetlenül.
2017. jan. 25. 18:11
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Enyhe stria csípőn és popón és narancsbőr is. Meg lehet pattanásos is a popó, csak ne nagyon és hatalmasak legyenek. :D
2017. jan. 25. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
masztektómia
2017. jan. 25. 18:20
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

Írhatok lányként a barátom nevében?

Nekem kicsit előreállóak a fogaim felül, meg az első 2 fogam kicsit nagyobb mint a többi, a barátom folyton dicséri, hogy milyen aranyos, szóval gondolom tetszik neki. Meg az is, hogy a fenekem és a combom nem olyan feszes, hanem _kicsit_ husis

2017. jan. 25. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!