Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan szépséghiba ami tetszik egy lányon?
Ha itt-ott husisabb. Pociján, combján, csípőjén, fenekén, de igazából mindenhova juthat. :) A lényeg, hogy ne essen túlzásba, nem hízlalásról van szó.
Egy-egy anyajegy, és a szeplők is nagyon jól tudnak állni. Illetve ez nagyon arcfüggő, de a szemüveget és a fogszabályzót sem vetem meg, van akinek kifejezetten szexi.
Az az igazság, hogy nézőpont kérdése mi a szépséghiba mert ha bejön akkor miért lenne hiba?:)
Nekem nagyon vonzóak a kifejezetten nagy és lógós mellek. Egy kisregényt tudnék írni, hogy mennyire izgat.
Anyajegy/szeplő/ősz tincs(nem festett)/nevető ráncok/retina nem krónikus elszíneződései pl vonalak, pettyek.
30/f
Írhatok lányként a barátom nevében?
Nekem kicsit előreállóak a fogaim felül, meg az első 2 fogam kicsit nagyobb mint a többi, a barátom folyton dicséri, hogy milyen aranyos, szóval gondolom tetszik neki. Meg az is, hogy a fenekem és a combom nem olyan feszes, hanem _kicsit_ husis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!