Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajozásnál plusz pont ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásnál plusz pont ha van egy befejezett Corvinusos MSc-m?

Figyelt kérdés
Komoly a kérdés. Láttam hogy valaki megkérdezte, hogy plusz pont-e hogy odajár. Az nyilván nem. És ez? Gazdaságinformatikus MSc. 24/F.

2017. jan. 24. 13:11
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem kell visszakérnem az árát, összesen egy félévet jártam szerencsére önköltséges finanszírozásra, a többi időt állami féléven töltöttem el :).
2017. jan. 24. 13:36
 12/37 anonim ***** válasza:
17%

Ahhoz képest mintha hajléktalan lennél, vagy kukásként dolgoznál van. Ahhoz képest mintha jól fizető munkád lenne miközben nincs főiskolai/egyetemi végzettséged, nincs.

Barátnőm MSc jogász, én logisztikával foglalkozom és egy felsőfokú szakképzéses oklevelem van. Most egyelőre egyformát keresünk durván vele, de inkább nem ez a titok, hanem hogy az élet sok egyéb területein is megvannak a dolgok.

Tökös, magas, magabiztos, jóképű, jó dumás, nemhájas/nemvézna, önbizalommal teli, sportos/vállas/szálkás, stb.

Ezek is kellenek. A végzettség és a fizu is besorolható ezek előbbiek mellé mint egy-egy dolog, de tényleg csak azt a kettőt felmutatni semmi. Nőzésnél nem egy dologból kell a legjobb 2%-ban benne lenni, hanem lehetőleg minél több dologból a legjobb 20%-ban mondjuk (ez csak egy összehasonlítós példa).

Se nem vagyok Brad Pitt, se nem vagyok tízmillimos (forintban), se nem vagyok Mr Olimpia, se nem vagyok 2 méteres, se nincs mesebeli önbizalmam vagy dumám, se nincs mesterszakom, se nem vagyok maffiavezér és nem is keresek havi félmilliót. Mindből csak kiegyensúlyozottan jónak tartom magam kb.

24/F

2017. jan. 24. 13:41
 13/37 anonim ***** válasza:

"MSc jogász"

MSc-s

2017. jan. 24. 13:41
 14/37 anonim ***** válasza:
Bocs, de mi az a Corvinusos Msc?
2017. jan. 24. 13:50
 15/37 anonim ***** válasza:
A pályakezdő jogászok köztudottan szarul keresnek. Ügyvédbojtárként vidéken örülnek ha megkapják a minimálbért és nem ingyen kell dolgozniuk.
2017. jan. 24. 13:52
 16/37 A kérdező kommentje:

Ahogy a kérdésem ha végigolvasod láthatod, hogy Gazdaságinformatikus végzettségem van.

A 12.-es versenyzőnek köszönöm a választ ezt talán az eddigi leghelyénvalóbb.

2017. jan. 24. 13:53
 17/37 A kérdező kommentje:
A jogász pedig nem MSc, hanem MA ha az osztatlan képzésre járt.
2017. jan. 24. 13:59
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

"A 12.-es versenyzőnek köszönöm a választ ezt talán az eddigi leghelyénvalóbb."

Helyesbítsünk: ez áll legközelebb a te elméletedhez arról, hogy a Corvinusos MSc-d a világ teteje és te a pasik közt a főnyeremény vagy.

Szerintem meg egy szánalmas és némiképp ostoba felfuvalkodott hólyag vagy.

2017. jan. 24. 14:00
 19/37 anonim ***** válasza:
96%

Na, itt pl remekül látszik, hogy a diploma mellé nem adnak intelligenciát.

Mi ez a kérdés? :D Te jó ég!

2017. jan. 24. 14:00
 20/37 anonim ***** válasza:

Szart sem ér.

Önmagában nem ér semmit egyetlen diploma sem, nem fog dőlni a pénz, ha nem vagy mellette a munkahelyen is törekvő és szorgalmas.

Az intelligencia nincs összefüggésben a diplomával, mert seggelni bárki tud.

Attól hogy valakinek diplomája van, még nem lesz feltétlen értelmes, intelligens.

2017. jan. 24. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!