Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozásnál plusz pont ha van egy befejezett Corvinusos MSc-m?
Ahhoz képest mintha hajléktalan lennél, vagy kukásként dolgoznál van. Ahhoz képest mintha jól fizető munkád lenne miközben nincs főiskolai/egyetemi végzettséged, nincs.
Barátnőm MSc jogász, én logisztikával foglalkozom és egy felsőfokú szakképzéses oklevelem van. Most egyelőre egyformát keresünk durván vele, de inkább nem ez a titok, hanem hogy az élet sok egyéb területein is megvannak a dolgok.
Tökös, magas, magabiztos, jóképű, jó dumás, nemhájas/nemvézna, önbizalommal teli, sportos/vállas/szálkás, stb.
Ezek is kellenek. A végzettség és a fizu is besorolható ezek előbbiek mellé mint egy-egy dolog, de tényleg csak azt a kettőt felmutatni semmi. Nőzésnél nem egy dologból kell a legjobb 2%-ban benne lenni, hanem lehetőleg minél több dologból a legjobb 20%-ban mondjuk (ez csak egy összehasonlítós példa).
Se nem vagyok Brad Pitt, se nem vagyok tízmillimos (forintban), se nem vagyok Mr Olimpia, se nem vagyok 2 méteres, se nincs mesebeli önbizalmam vagy dumám, se nincs mesterszakom, se nem vagyok maffiavezér és nem is keresek havi félmilliót. Mindből csak kiegyensúlyozottan jónak tartom magam kb.
24/F
Ahogy a kérdésem ha végigolvasod láthatod, hogy Gazdaságinformatikus végzettségem van.
A 12.-es versenyzőnek köszönöm a választ ezt talán az eddigi leghelyénvalóbb.
"A 12.-es versenyzőnek köszönöm a választ ezt talán az eddigi leghelyénvalóbb."
Helyesbítsünk: ez áll legközelebb a te elméletedhez arról, hogy a Corvinusos MSc-d a világ teteje és te a pasik közt a főnyeremény vagy.
Szerintem meg egy szánalmas és némiképp ostoba felfuvalkodott hólyag vagy.
Na, itt pl remekül látszik, hogy a diploma mellé nem adnak intelligenciát.
Mi ez a kérdés? :D Te jó ég!
Szart sem ér.
Önmagában nem ér semmit egyetlen diploma sem, nem fog dőlni a pénz, ha nem vagy mellette a munkahelyen is törekvő és szorgalmas.
Az intelligencia nincs összefüggésben a diplomával, mert seggelni bárki tud.
Attól hogy valakinek diplomája van, még nem lesz feltétlen értelmes, intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!