Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? De akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? De akkor miért hívja a haverját is?

Figyelt kérdés

Van egy srác ismerősöm, akivel hetek óta dumálgatunk.

Tegnap este moziban voltunk 3an, Ő én meg a tesója-ezt nem bántam, így legalább nem volt "kellemetlen" elsőre kettesben :) Tök jól éreztük magunkat.

A mozi után hazavitte az öccsét és mi még kettesben bementünk a városba dumáltunk stb.

Tutira veszem hogy bejövök neki.

Ma is szeretne velem találkozni (sajnos miattam csak este tudunk mert melózok,) de ma úgy találkoznánk hogy hívja a haverját és annak a barátnőjét is.

Tehát 4en leszünk.

Ha tetszem neki miért nem akar ismét kettesben velem lenni, miért akarja hogy a baráti is jöjjenek?

EZ rossz jel,ugye? :(

2017. jan. 23. 18:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

a tegnapi találkánk után rögtön irt és most is beszélgetünk messengeren.

De ha hívja a cimboráit is este, akkor ezek szerint nem akar velem kettesben lenni tehát nem tetszem neki mégsem? :(

2017. jan. 23. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Négyes randi még nem olyan gáz, mintha a haverját hívná egyedül. Második randin még elmegy, viszont ha később is ezt csinálná, szólhatsz neki, hogy csak kettesben szeretnél. Amúgy négyes randin is lehet különvonulni a pároknak, nem kell mindig együtt lenni.
2017. jan. 23. 18:45
 3/11 A kérdező kommentje:

eddig úgy tudtam hogy a haverja és a barátnője is jön...de most írja hogy a csajszi dolgozik...

tehát ha 3an lennénk én inkább nem megyek.

Nem gondol bele hogy ciki nekem 2pasival egy kocsiban...meg eleve ez milyen ciki már? :(

2017. jan. 23. 18:47
 4/11 A kérdező kommentje:
ráadásul még életemben nem találkoztam a haverral... minek mutat be neki? nem értem
2017. jan. 23. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy már tényleg nem hangzik olyan jól...

Amúgy biztosan bejössz neki, de két pasival én sem mennék el randira.

2017. jan. 23. 18:51
 6/11 anonim válasza:
Rendes srácnak tűnik. Megoszt a haverjával.
2017. jan. 23. 18:52
 7/11 A kérdező kommentje:

utolsó-igen nekem is ez jutott eszembe :(

mindegy buktam...ez van

2017. jan. 23. 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél már béna! Írd meg neki, hogy szívesebben találkoznál vele kettesben.
2017. jan. 23. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
barátzónában vagy
2017. jan. 23. 20:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Lemondta a haverjat. Azt mondta inkabb van velem.Kettesben vagyunk:))))
2017. jan. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!