Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap meg volt az első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap meg volt az első randi a lánnyal és most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

egy hete meg írogatok egy lánnyal és tegnap találkoztunk először, ami szerintem nagyon jól sikerült. Előtte minden nap hosszú üzeneteket írunk egymásnak, mert kevés ideje van a munka miatt.

Most nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ne szúrjam el... Írogassak neki ? Vagy inkább most hagyjam pár napig ? Mikor hívjam megint randira ? Ha minden igaz, csak két hét múlva lesz megint ideje...

Lányok mit tegyek ?

én 21F ő 25N

2017. jan. 22. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

komolyan, ennyire szerencsétlen az összes mai fiatal? bocsi, ha megbántalak kérdező, de ez tiszta gáz! "Vagy inkább most hagyjam pár napig?"

beszéljetek skype-on minél többet, ismerjétek meg mélyebben egymást, és mikor az első adandó alkalom van azonnal találkozzatok!

2017. jan. 22. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem sértődök én meg. Csak azért kérdezem, mert nem egy tízenéves lányról beszélünk, hanem egy igazi nőről, aki igenis nagyon figyel mindenre és tudja mit akar. Nem akarok hibázni az elején...
2017. jan. 22. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha most pár napig nem írsz neki, akkor elcseszted az egészet :D

Írj neki minél előbb, hogy jól érezted magad a randin, reméled nemsokára újra találkoztok bla bla és persze kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan érezte magát.

2017. jan. 22. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezen már természetesen túl vagyunk...
2017. jan. 22. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kezdek én fiatallal,mert mind éretlen,mint a tök!! Semmit nem tudnak maguktól!! Éljenek az idősebb ,tapasztaltabb férfiak!!
2017. jan. 22. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Irj neki hogy jol erezted magad. Aztan makd ugyis beszelgetni kezdtek.
2017. jan. 22. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, velem voltál tegnap randizni :D

Ha igen, ha nem ÍRJ RÁ(m) !

Viccet félretéve, én a tegnapi sráccal még a randi után beszélgettem egy kicsit, aztán eltűnt. Ma meg, mint valami kis hülye tini nézegetem a telefont, hívott-e, írt-e. Nagyon rossz érzés, pl. enni a tegnapi randi óta nem igazán tudtam, görcsben van a gyomrom.

Szóval, kedves 21 éves fiú, kérlek, írj rá a lányra.

Írd meg neki, hogy jól érezted magad, reméled, ő is, kérdezd meg, milyen napja volt :)

2017. jan. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!