Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin "illik" csókolózni?
Én is a csókra szavazok!
Bár ennek az illik szónak szerintem kevés az egy idézőjel 😃
Kell az első randin a csók. Vagyis inkább úgy mondom, ha nekem bejön a nő, mindenképp megpróbálom megcsókolni, ha kapom a "jeleket", ha nem (akkor a legvégén). Ha nem csókol vissza az 3 ok miatt lehetséges:
1, Nem jövök be neki, de:
a, direkt ki akar használni, fizessek csak a randin
b, jobb elmenni randira, mint otthon ülni a 4 fal között
c, játszik és valakit féltékennyé akart tenni csupán
2, Bejövök neki, de szabályokat húzott fel (pl.: csak az 5. randin van csók, stb)
3, Bejövök neki, de túl félénk (és én nem szeretnék energiát beleölni, hogy ezt leküzdessem vele)
Mindegy melyik az ok a fentiek közül, én nem foglalkozom tovább egyik típussal sem, nincs ilyenre időm, felnőttek vagyunk. Úgyhogy első randi -> csók.
33F
Nő vagyok, nem illik, de mindenképpen hasznos. :)
Meggyorsítja az eseményeket, ugyanis ha annyira rossz volt a csók vagy mégsem kíván a lány, akkor ez gyorsabban kiderül, ha meg jó érzés volt, akkor szerintem sokkal jobban felkelti az érdeklődését az irányodban és a kapcsolatotok irányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!