Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás egy panelház tetején....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás egy panelház tetején. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire romantikus ranelház tetején?

És egyáltalán kitöl lehet engedélyt kérni hogy oda feljuss?

Mert ugyebár az rács védi és levan lakatolva.

Felengednek egyáltalán oda, csak azért mert Te ott akarsz romantikázni? :D

2010. máj. 5. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
nem mert kiesel :D
2010. máj. 5. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Pesten tudok olyan 10 emeletes panelt ahol nincs lelakatolva... 12 éves koromba haverokkal loptunk dinnyét és este dobáltuk lefele... És mint a petárda akkorát csattant.
2010. máj. 5. 17:34
 3/9 anonim válasza:

Hogy juthatsz fel oda?

Nagyon egyszerű a flex nagyon jó barátod, esetleg profi betörő vagy zárszakértő kinyitja, vagy a legvégső esetben egy yamakasi-s gyereket megkérsz, hogy vigyen fel..:P

2010. máj. 5. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy fel lehet-e oda jutni,de szerintem tök jó:D Főleg a naplementét onnan nézni...:) Hmm:)
2010. máj. 5. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Én is pont ezt szeretném a barátnőmmel.

Természetesen meglepetés szerüen. :)

2010. máj. 5. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Az jó randinak. Ha nem tetszik, ledobhatod. :-D

Nekem medencém volt fenn. Sok esetben jó a kapukulcs, vagy a régi kapukulcs, szemétledobó... stb. kulcsa. De elkérheted egyszer a gondoktól a kulcsot valami jó ürüggyel, ha csak neki van meg. Aztán lemásolod.

2010. máj. 5. 23:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszi a tippet. :)

Mármint a feljutás miatt, nem a kidobás, lelökés miatt. :)

2010. máj. 6. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm panelba lakik, nekik van kulcsuk hozzá, ugyanaz nyitja mint kaput. Keress egy havert aki panelba lakik és van hozzá kulcsa és kölcsönadja. Baromi jó élmény:) Amíg fiatalabbak voltunk oda jártunk fel cigizni:) meg ott ittunk. Ott kezdtem el zülleni XD De nagyon nagy élmény. Olyan biztonságban éreztem magam, távol a világtól:)
2010. jún. 8. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
én ott lakom, de az ilyen mihaszna surmókat felkísérném, és ledobnám. a háztető nem azért van, hogy verd ott a farkad.
2010. jún. 8. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!