Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Éreztétek már úgy randin magatokat mintha egy kávéra sem akarna meghívni egy srác? Tehát ő minél "olcsóbban" akarta megúszni a randit.
Nekem olyan volt, hogy tàrskeresőn ismerkedtünk meg.
20 km-re lakott, ő erősködött, hogy ugyan, találkozzunk már, úgy jobb beszélgetni,ismerkedni.
Sétálgatós randi volt, majd búcsúzoul megkérdezte tudnék e adni neki 1500 ft benzinpénzt, amiért ő jött hozzám kocsival.
Úgy, hogy állítólag egy élmény volt és jött volna már másnap megint.
Kifizettem, de több randi nem lett :D
20 km es 1500 ft benzinpenz?? phhffff
Elkepzelem milyen felzudulas lett volna, ha egy no csinalja ugyanezt. Menne a siras-rivas, hogy milyen anyagiasak a nok.
Hát igen, ezért jobb nyáron randizni, mert megoldható ingyen. :DDD
Viccen kívül, én nyáron valóban nem szeretek annyira beülős helyekre menni, mert oda télen is lehet menni.
Nyáron inkább szabadtéren szeretek találkozni. Oda meg lehet vinni egy üveg bort és iszogatni a Duna-parton vagy egy parkban valahol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!