Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem? Próbálkozzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Próbálkozzak ezek után, vagy várjak (már megint)?

Figyelt kérdés

Az van, hogy van egy ismerősöm, egy férfi, aki nekem már régóta tetszik, de csak nemrégiben lett egyedülálló. Nos, pont mivel friss a dolog neki, eddig nem nagyon igyekeztem a figyelme középpontjába kerülni. Nem kezdeményeztem, gondoltam azért kell egy kis idő amíg az ember lezárja a múltat, még akkor is ha nem szakítottak valakivel, hanem az ember szakít a másikkal.

Hát, lehet hiba volt még ilyen kicsit is várni... Ugyanis érkezett tegnap az ismerősi körbe (egy ismerősön keresztül) egy új ismerős. Egy lány. Hát, azért róla is ejtek szót, ő az egyetlen olyan nő akit személyesen is láttam, aki annak ellenére hogy teljesen természetes, és kifejezetten kényelmes stílusú, nagyon vonzó nő. Vagyis mázlista genetikája van. Az alakja és az arca is szép nagyon, és annak ellenére, hogy semmit nem tesz azért hogy előnyösen tűnjön fel, sőt, igazából csak "ront" magán, még nagyon is szép.

És nem lehetett nem észrevenni, ki örült a legjobban a jövevénynek, gát persze hogy a "kiszemeltem". :/

Nem tudom, most akkor álljak félre, hogy kiderüljön kellenek-e egymásnak, vagy próbálkozzak nála annak ellenére hogy hátrányban érzem magam?

Azt se tudom mi van most velük, kettesben is találkoznak-e. A dolog után tegnap ugyanis pont mi hárman együtt indultunk haza a kiszemeltem autójában, először engem tettek ki. Ki tudja ők utána mit műveltek kettesben a kocsiban. Jó, nem tartom valószínűnek a szexet, de egyeztethettek egy randit. Úgy meg én nen akarok próbálkozni nála. Pedig amúgy tényleg nagyon tetszik. És baromira elegem van abból hogy mindig a várakozást választom.

2017. jan. 16. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna várj.. Szakítás után két verzió van. Vagy mély depresszió és ki sem akar mozdulni otthonról, nem keres senkit és csak a kötelező köröket futja, vagy azonnal randizni szeretne, hogy betöltse a kialakult tátongó űrt. Ahogy elmondtad, nála az utóbbi volt, tehát kár volt várni.

Mindig lesz szebb, jobb, okosabb nálad. Mindig lesznek kifogások, hogy az adott pillanat miért nem tökéletes, de még csak a legkevésbé sem alkalmas ahhoz, amit lépni szeretnél.

Az a te bajod, hogy túlkombinálod az egészet. Az összes magadfajta ember végtelenül magányos. Saját maguknak nehezítik meg az életüket és mindenről lecsúsznak. Aztán nyugtatgatják magukat, hogy de így legalább nem sérülnek. Hah pedig dehogynem. Egyszer felsülni sokkal kevésbé fájdalmas, mint hosszú hosszú ideig elfojtani magadban az érzéseidet.

2017. jan. 16. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Huh ez ismerős, engem is rendre előbb tettek ki az autóból, jegyezd meg, mindig az marad az autóban aki jobban néz ki, mindegy hogy milyen egyéb értékeid vannak.
2017. jan. 16. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként nem értem, hogy miért kellene okolni a kérdezőt, mert volt annyi együttérzés és tapintat benne, hogy nem kezdeményezett, ahogy megszáradt a tinta a válási végzésen. Nem mindenki ilyen, hogy verseny van, gyorsan fogjuk meg mert valaki elviszi, másrészt a férfi is ugyanúgy kereshette volna, ha nagyon bejönne neki a kérdező.

Szerintem ne hibáztasd magad, majd a következő hetek úgy is eldöntik mi lesz köztetek, csak vedd lazán!

2017. jan. 16. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van, de nem szabad feladni! Szerintem mindenképpen próbálkozz, hogyha nem jön össze, akkor legalább ,,megnyugszol" és tovább léphetsz, ha meg sikerül, akkor célegyenesbe vagy. Igen, ha van alkalom, lehetőség, bárhol, bármikor , meg kell ragadni, még ha nem jön össze. Akkor levonod a következtetéseket. ,,Ha mersz veszíthetsz, ha nem mersz akkor vesztettél".

Velem is történt hasonló, szilveszterkor. Jött egy ismerős lány, aki hozta a szingli barátnőjét. Én jól elbeszélgettem vele, majd a haver is. Ő rámenősebb volt, és állítólag volt csók meg tapi is. Nem foglalkoztam vele utána, ne lássák magam alatt vagyok. Nem az én műfajom ez a rávetem magam gyorsan. De a végén nem lett belőle semmi, a lány nem igazán akarta az új ,,kapcsolatot"

2017. jan. 16. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
"rámenősebb volt, és állítólag volt csók meg tapi is. "- gondolom húszas korosztály vagytok.
2017. jan. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!