Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kínos, vicces randi sztorik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos, vicces randi sztorik?

Figyelt kérdés
Rossz kedvem van
2017. jan. 16. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem velem történt, ismerős ismerősével, a valóságalapja megkérdőjelezhető, de übereli az itt eddig leírtakat.

Srác és csaj szórakozóhelyen kiszúrja egymást, srác kezdeményez, csaj enged neki, szokásos welcome drink, tánc, tapi, csók.

Nagyon begerjedtek egymásra, csaj albérletben élt, lakótársak hazautaztak, srác messzebb lakott, tehát irány a csaj albérlete. Ott egyből egymásnak estek, vetkőztették egymást, majd a csaj egy kis technikai szünetet kért, elment a fürdőszobába, srác hallotta, hogy zuhanyzik.

Srác bedől az ágyba, alsógatya le, majd érzi, hogy a szelek gyötrik, így könnyít magán, de levesesre sikerült a fing és mivel háttal volt a falnak, a fal cseppet fospermetes lett, nem beszélve az ágyneműről. Hősünk menti a menthetőt, alsónadrágjával próbálja eltüntetni a nyomokat, de csak súlyosbítja a helyzetet: a falon a fospöttyökből foscsíkok lettek, ráadásul az ágyneműnél semmi hatása nem volt. Fosos alsógatyát otthagyva gyorsan felöltözött, majd elmenekült a helyszínről.

Ha ez tényleg megtörtént, a csaj arcára kíváncsi lettem volna. :D Amikor nekem mesélték, sírtam a nevetéstől. :D

2017. ápr. 26. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Én is sírok. Ez csúcs :D
2018. márc. 22. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Asszem viszem a trófeját :D

Neten láttam egy csajszit társkeresőn...Kép nem volt róla de egész normális bemutatkozója volt.

Kiderült h Erzsika az a balázs showból...Akkor még nem tudtam csak rémes volt az egész..nagy nehezen el tudtam szabadulni..majd meséltem havernak h mi volt meg minden...és rá nem sokkal késöbb mutatta h te nem ez a csaj volt?ÉS DEEEEE.és ugyan azt adta elő mint a balázs showban...még több rasszizmussal és ki emelve h ő székely..

2018. júl. 10. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vicces, inkább ijesztő.

Neten ismerkedtem meg egy férfival, aki nagyon értelmesnek és normálisnak tűnt, az értékrendje kifejezetten tetszett. Sokat beszélgettünk, aztán már telefonon is néhány órát, mikor elérkezettnek láttuk az időt egy találkozóra.

Az Örs vezér térre beszéltünk meg találkozót, már az kicsit arcon csapott, hogy első randin bevágott három sört, de azt mondta, ne haragudjak, nagyon izgul. Hát a három sörtől rendesen feloldódott, megtudtam, hogy ha együtt leszünk, soha nem vehetek fel szoknyát, minden reggel megnézi, hogy milyen ruhában indulok el otthonról, mintás pólót sem enged és ékszert sem hordhatok, valamint rendszeresen át fogja nézni a telefonom és be kell számolnom minden percemről. Ja és hogy felejtsem el a barátokat, mert ő nem engedélyezi egy kapcsolaton belül, hogy a párjának barátai vagy barátnői legyenek.

Először azt hittem, viccel, de sajnos nem viccelt, így nagyon hamar elmenekültem. A metróig futott utánam, rángatta a karomat, hogy ne menjek el, majdnem lekevertem neki egy pofont. Mire hazaértem, négy levél várt tőle, amiben elhordott minden r.hadéknak, majd jött egy újabb levél, hogy adjak még egy esélyt ... esély helyett mindenhonnan tiltottam.

2018. júl. 10. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok, azt lehagytam, hogy utólag kiderült, kétszer ült már késelésért.
2018. júl. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!