Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet három pasiva egyszerr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet három pasiva egyszerre randizni?

Figyelt kérdés
Nincs időm nekem ennyit randizni társkeresőröl így gondoltam hármat egyszerre letudom. Lesz összehasonlítás alapom illetve látom majd így ki mennyire küzdő típus
2017. jan. 15. 16:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs időd három pasival külön-külön randizni akkor hogy lesz időd egy párkapcsolatra?

Amúgy meg nekem úgy nézne ki mint valami állásinterjú, nagyon gáz :S

2017. jan. 15. 17:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Már randira sincs időd, akkor kapcsolatra hogyan lesz időd?
2017. jan. 15. 17:07
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Tipikus csaj, nincs ideje semmire de akar egy kapcsolatot viszont időt már nem szánna rá :D, röhejesek a lányok, ezért is hagytam a fenébe már jópárat.
2017. jan. 15. 17:08
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Szánalmas, hogy ti nők így tárgyiasítjátok a férfiakat! Mit képzeltek, mi vagyunk? Ruhadarabok, amelyek közül a legjobbat megveszitek, a többi 10-et meg visszaakasztjátok a gyűjtő fogasra? Nekem ez a módszer sosem jutna az eszembe, mert egy pici molett lányt is ugyanúgy megtisztelek, mint egy álomtestű érzéki szőke bombázót. De ismét bebizonyosodott, hogy ti vagytok a legérzéketlenebb faj a Földön.
2017. jan. 15. 17:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a három fiú kidobja a libát majd elmennek együtt sörözni :)
2017. jan. 15. 17:14
 16/26 anonim ***** válasza:
20%
Ilyenkor sokszor elgondolkozok azon, hogy nem is lenne nagy baj, ha a muszlimok elárasztanák Európát. Én csak szakállt növesztenék és vallást váltanék, de ti akkor megtanulnátok mik az igazi értékek és mi az a szó, hogy HŰSÉG!
2017. jan. 15. 17:16
 17/26 anonim ***** válasza:
Úgy esetleg el tudom képzelni, ha elhívod még két szingli barátnődet is, és nem randinak állítod be.
2017. jan. 15. 17:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Fordított esetben elmennék nőként, szerintem poén lenne.
2017. jan. 15. 17:23
 19/26 anonim ***** válasza:
De egyébként tök érdekes lenne megnézni, hogy viselkednek. Mernek-e egymás előtt bullshit-et nyomatni. Átlátnak-e a másik manipulációs kísérletein.
2017. jan. 15. 17:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Főleg bírnám ha a 3 szék közül te esnél a földre! :P

2017. jan. 15. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!