Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet három pasiva egyszerre randizni?
Figyelt kérdés
Nincs időm nekem ennyit randizni társkeresőröl így gondoltam hármat egyszerre letudom. Lesz összehasonlítás alapom illetve látom majd így ki mennyire küzdő típus2017. jan. 15. 16:35
1/26 anonim válasza:
Beteg egy gondolat egyszerre 3 palival randizni :D
2/26 RRR válasza:
Amíg nem komoly valamelyikkel és nem hülyíted ,addig tedd
3/26 anonim válasza:
Mármint egyszerre=térben/időben egy helyen ? Ha igen, akkor streamelnéd légyszi ?
30/f
4/26 A kérdező kommentje:
Igen egyszerre egy helyen időben
2017. jan. 15. 16:42
5/26 anonim válasza:
Szép lesz amikor összefognak :)
6/26 A legrosszabb válasza:
A streamre én is kíváncsi lennék. :D
7/26 Szergej55 válasza:
Persze, de délután gyakorin trollkodni még jobb.
8/26 anonim válasza:
nem hiszem.. azért mert a társaságban az egyik menőbbnek tűnik magabiztosabbnak nem biztos hogy az az ember a jobb.. miért ?? mert a párkapcsolatban ketten vagytok, ott kell az összhang nem a randi közbeni versengés..
9/26 anonim válasza:
Nem tom ki azaz elmeroggyant aki ebbe belemenne. Első percbe megtudnám otthagynám a francba a lányt. Valószínű ha veled eljutottak randiig annak nemkell aggódnia másnál sem, persze ezcsak egy kis rétege a fiuknak a legjobb képűbbek.
10/26 anonim válasza:
Egyébként ezzel mindhármat nagy eséllyel bebukod, és még hülyének is néznek hogy ilyen ötlettel álltál elő, inkább randizz 1-el de legalább ott lenne esélyed is, nem egy nagy égés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!