Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem, de volt kínos csönd, ez ok lehet arra
hogy ne jöjjünk össze?
Nehogy ilyen butaság miatt ne gyere össze vele! :D
2017. jan. 13. 22:17
Nem hinném, hogy ez akkora probléma lenne ismerkedésnél, majd oldódik a hangulat,... idővel.
2017. jan. 13. 22:19
3/12 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek, hogy unalmasnak fog tartani, mert irtátok itt páran, hogy volt olyan akivel emiatt szakított a párja :)
Mert, hogy képzeled világszép tündérkirálykisasszony, hogy fogod felismerni a herceged? Fényes táltosparipán lovagol eléd? Vagy a sárkány karmaiból ment meg?
Szerintem az igazi nem azt jelenti, hogy mellette be sem áll szád. És az a jó. Ha nem tudod eldönteni, akkor adjatok magatoknak még esélyt. Tudtommal nem holnap kell eldöntened, hogy járjatok-e vagy sem.
2017. jan. 13. 22:21
Nyugi, nekem fejlett a kommunikációm és mégis volt olyan randim, ahol olykor beállt a csend. Egyébként ilyenkor érdemes besütni azt a játékot, hogy ki bírja tovább szótlanul, csak nézve egymást. Nagy nevetés szokott a vége lenni és jó kis beszélgetés. Ami azt illeti, elég jó játék ez, mert ha megnézed, igazából a testbeszéded kommunikál helyetted is.
2017. jan. 13. 22:23
Inkább töltsétek meg a csendet, szépen lassan... Nem kell folyamat, madarat játszani és csipogni. Inkább az a fontos, hogy éreztétek magatokat közben!? És, hogy hiányzik - e mikor nincs veled? Akarnál - e még találkozni?
2017. jan. 13. 22:27
7/12 A kérdező kommentje:
igen, és igen :D
csak tényleg az okoz gondot, hogy a pasik unalmasnak tarthatják az ilyen "passzív" lányokat, mint én :S
Nem vagy passzív, csak befelé forduló személyiség vagy, idő kell, mire megnyílsz. Leszűrném a kérdésedből, ha kretén lennél.
2017. jan. 13. 22:33
Igaziból Mr.M leírta, amit hozzá tettem volna! :D
Jó randikat és sok boldogságot! Ne stesszelj ezen! Nagyon jófej és aranyos lehetsz! :D
2017. jan. 13. 22:39
Semmi jelentősége nincs ennek, ha meg van.a.kémia.
2017. jan. 13. 22:55
Kapcsolódó kérdések: