Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak ti hogy reagáljátok le az ilyen helyzeteket? 20/F
Sokszor olvastam már, hogy a nők mennyire utálják egymást meg két jó csaj nem fér meg egy "csárdában"(?) meg hasonlók. Persze ez általánosítás de szerintem a férfiak is ugyanígy utálják a másikat bizonyos helyzetben sőt ez még sokkal jobban elő tud jönni mint a nőknél.
Én nem vagyok egy utálkozós típus persze van bennem egy versenyszellem a "konkurens" férfiakkal szemben de vannak akik nagyon szánalmasan viselkednek legalábbis szerintem. Mondok egy példát, a hétvégén is ez történt.
Én nagyon bírom amikor bent vagyok egy szórakozóhelyen és mondjuk ismerkedek, flörtölök, táncolok egy lánnyal akin látszik, hogy ő is engem akar de sok pali azért is igyekszik alávágni nekem, oda jönnek próbálják "elvinni" a csajt, letapizni, lecsapni a kezemről.
Aztán amikor a legszebb 10/10-es lány velem smárol és táncol, én tapizom az én kezemet fogja és velem jön haza akkor a sok kigyúrt 25-30 éves trimmelt szakállas tetkós feszülős inges "kemény" csávó majd felrobban és próbálnak felhúzni, szoktam hallani ahogy mondják, hogy "hallod de szétütném", "mi ez teeee" "te kis b**zi a csaj is egy kis ku**va" és hasonlók.
Persze még egyik sem jött oda tényleg megütni vagy ilyesmi, szerintem ez nagyon szánalmas kategória és ettől aztán tuti nem lesz övék a csaj. Ha mondjuk én látnék egy nálam x évvel fiatalabb srácot, hogy felszed egy jó csajt max csak mondanám magamba, hogy óó de ügyes gyerek.
De ha a lányt is szidják akkor azt nagyon nehezen viselem, volt már szóváltás, lökdösődés emiatt nem egyszer. Az ilyet, hogy lehet normálisan lereagálni, hogy mindenkinek a legjobb legyen? Nyilván olyan szempontból ,hogy az én tekintélyem se csorbuljon a lány előtt de egy agresszív állatnak se nézzen.
És mindegy, hogy milyen helyre megy az ember -én is normális helyekre járok- ilyenek mindenhol lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!