Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor most mi van? Érettségizi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi van? Érettségizik, ez még oké, de eléggé elhanyagol.

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, a barátom 18, most végzős. Ugye érettségi időszaka van, ez még rendben is lenne, de ő mindig halogatta a tanulást, és március közepén állt neki... Most is minden nap folyamatosan tanul, és megbízható, nagyon régóta ismerem, bár csak 2 hónapja vagyunk együtt. Szóval én elhiszem neki, hogy tényleg csak tanul, de eléggé kiakaszt az, hogy 2 hete nem találkoztunk már... Ugye msn-en nem beszélünk, mert oda sem jön fel időhiány miatt (a törit tényleg nagyon nem tudja), és ő az a típus, aki telefonon képtelen kifejezni az érzelmeit.. Mostanában már még csak nem is mondja hogy szeret. És én elbizonytalanodtam. Természetesen nem tudom átérezni az érettségi-stresszt, de tényleg próbálok megértő lenni, de nagyon zavar, hogy hanyagol. AZ utolsó szóbelije június 16-án lesz. Én ezt addig nem bírom!!! Mondjuk most csütörtökön találkozunk, de utána félek megint kimarad majd egy időszak.. Szerintetek ez az egész lehet tényleg az érettségi miatt, vagy elmúlt a részéről az egész? És nekem mit kéne tennem?

Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam, de elég zaklatott vagyok már. Kérlek, ne kezdjetek hülyézni, tudom, hogy fiatal vagyok, de ez komoly kérdés...

2010. máj. 4. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd békén és ne siránkozz. Felesleges. Igen, az érettségi miatt van. Majd meglátod te is, mikor odakerülsz... milyen szar lesz!
2010. máj. 4. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ő is stresszes, és nagyon izgul. Most letudja az írásbeli részét, utána lesz egy hónapja a szóbelire. Akkor biztos sűrűbben tudtok találkozni, mert egész nap tud tanulni, délelőtt is, és a délután pihenésképp találkozhattok.
2010. máj. 4. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag ezen múlik a további élete, úgyhogy hagyd békén, nyilván stresszes
2010. máj. 4. 19:06
 4/12 anonim válasza:
100%
Szia, én ebben a helyzetben vagyok, most érettségizik, msnre nem jár fel, ráadásul ő még a telefonját sem képes felvenni (mondjuk azt eddig se sürün tette) szóval az egyetlen megoldás a türelem, nem szeretnék egy 1,5 éves kapcsolatot kidobni az ablakon mert tudom hogy neki most ez a legfontosabb és ha véget ér ez az időszak újra én leszek az első helyen :) szerintem te se aggódj,nagy rajtuk a nyomás, jól kell teljesíteniük különben semmire nem mennek az életben, ezt meg kell értened tudom nehéz és hiányzik, de most meg kell tenned érte ezt ha szereted!
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ne b'sztasd, érettségi elég nagy szívás, ha lesz energiája és ideje, úgy is találkoztok
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom is most érettségizik, mi sem tudunk valami sokat talizni így, de mondjuk ő mindig felhív, szóval a szerencsésebbik eset.(:
2010. máj. 4. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
hát ja
2010. máj. 4. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
én is most érettségizek, és egy percet se tanulok rá. mondjuk nincs is kit elhanyagolni
2010. máj. 4. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:

én is ebben a helyzetben vagyok....:(..énis próbálom megérteni ..de eléggé nehéz,néha úgy érzem h nem is vagyok neki fontos...:S pedig az ő állítása szerint rosszul érzem...ma is fél órára összefutottunk....aztán ment mert tanulnia kell a törit...:S

mi még csak 1 hónapja vagyunk együtt...

kitartás!;)

16/L

2010. máj. 4. 20:14
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek:)
2010. máj. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!