Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17-37. Nagyon sok-e a korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-37. Nagyon sok-e a korkülönbség illetve működhet-e a kapcsolat?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok egy 37 éves pasival ismerkedek és nem tudom mit tegyek, utasítsam vissza vagy vágjak bele...egyenlőre nagyon "oda vagyok" érte, de félek, hogy rossz döntés lenne...A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 7. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%

te hülye vagy, agyilag nulla ha neked ez kérdés

figyelj már én is 17 vagyok a legnagyobb idolom Rafa Nadal, de ha lenne is rá esélyem sem jönnék vele össze, mert ő 31-2 éves, túl öreg hozzám, kész

gondolkodj el magadon, köszi :)

2017. jan. 7. 22:55
 12/14 baby011 ***** válasza:
70%
Sztem o normalisan kerdezett egyeseknek nem kellett volna igy irni!!!igen magatol is go dolhatna h nem lenne hosszúéletű de ezt szebben is meg lehet mondani neki kedves hozzaszólók
2017. jan. 8. 21:13
 13/14 anonim válasza:
46%
A Szüleim között 32 év kokülönbség van. Nagyon boldogok, már több mint 20 éve. Nehogymár egy szám döntse el, kivel ki járhat. Ha te nem tartod gáznak pl a szüleid és a barátaid előtt akkor miért ne? Ha viszont elbizonytalanodsz akkor ne vágj bele.
2017. jan. 8. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta kedves kérdező?
2020. júl. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!