Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-37. Nagyon sok-e a korkülönbség illetve működhet-e a kapcsolat?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok egy 37 éves pasival ismerkedek és nem tudom mit tegyek, utasítsam vissza vagy vágjak bele...egyenlőre nagyon "oda vagyok" érte, de félek, hogy rossz döntés lenne...A válaszokat előre is köszönöm!2017. jan. 7. 20:14
2/14 anonim válasza:
Nagyon sok, de működhet. Valószínűbb, hogy hosszabb távon nem fog.
3/14 anonim válasza:
Csak szex, más nem működne, csak te jönnél ki sérülten a dologból. Apád is lehetne.
4/14 anonim válasza:
Apakomplexus, soha nem fog működni, megd..g párszor a pasi és ennyi.
Kislány, nem igaz, hogy ennyire agyilag zokni vagy: mit akarsz te egy 37 éves férfitől?
ne legyél már ennyire naiv!
5/14 Szergej55 válasza:
Csak szexre fogsz kelleni neki (90% az esélye).
6/14 anonim válasza:
Működhet a dugás. Utána gyere ide vissza bőgni, h nem vesz komolyan a pasi. Ja, ne ide, a tini kategóriába.
8/14 anonim válasza:
Apád lehetne. Értelmes 37 éves nem keres 17 évest. Beteg a pasi. Gusztustalan.
9/14 anonim válasza:
Szerintem is kihasznalna téged csak szexre kellesz neki :(
De nem igaz hogy nem találsz a te korosztajodhoz megfelelő partnert?!
10/14 anonim válasza:
milyeb ferfi az aki 17 eves iskolaslannyal kikezd?
Erzelmileg serult enyhen pedofil az illeto
37 eves mar reg csaladja kell hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!