Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen, ilyen hidegben milyen beülős randihelyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Esetleg lányok, nektek mi a kedvenc kávézótok, teázótok?2017. jan. 7. 10:57
11/15 anonim válasza:
4-es, köszönöm a tippet, még nem próbáltam őket :)
5-ös: zoo cafe. Cat cafe is van, ha jól tudom 2. De ezek a helyek elég drágák, és annyira nem jó se az étel, sem az ital. Bár nem is ez a lényeg. Ide csak olyan emberrel érdemes menni, aki nagyon szereti az állatokat. Simán lecsórják a kajádat, meg beleisznak a teádba a macskák. Én mondjuk jól szórakoztam rajta, mikor az egyik a fejére borított valami tejszínhabos sütit :D
12/15 anonim válasza:
Ha szeretitek a macskákat, akkor én is a Cat Café-t ajánlom, nekem amúgy az a kedvenc kávézóm Budapesten, de én macskab-zi vagyok. :D
13/15 anonim válasza:
cat cafeval azért jó vigyázni... mármint én mondjuk allergiás vagyok a macskaszőrre, nekem egy cat cafe-s randiötlet mindjárt azt mutatná, hogy nem igazán illünk össze :/
14/15 A kérdező kommentje:
#7 Becsípte a cipzár a fütyköst, vagy mi a bajod? Nem, rohadt sok ötletem van, csak gondoltam körbe kérdezek, mi az emberek véleménye a különböző kávézókól, vagy esetleg még mondanak új lehetőségeket is, és kaptam is...
#Mindenki más - Köszönöm szépen az ötleteket!
2017. jan. 7. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!