Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi fér bele első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi fér bele első találkozásnál? 23/l

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja múlva találkozom egy sráccal, akivel lassan 2 hónapja levelezem. Egyszer találkoztunk személyesen. Nem sok mindent beszélgettünk, de utána felvette velem a kapcsolatot. Nagyon szimpatikus.

A leveleiben mostanság azt írja, hogy nagyon szeretne már látni, illetve a végén az "Ölellek" szót használja. Nem az a nyomulós típus, és nem olyan, mint az eddigi férfiak, akikkel beszélgettem. Nagyon tisztelettudó, sosem hozakodik fel semmilyen intim dologgal, ha megdicsértem pedig zavarba jön. Úgy levelezünk, mint a régi időben mondhatni.

A kérdésem: Szerintetek megölelhetem? Egyáltalán mit szabad az első találkozásnál? Addigra 3 hónapja levelezünk már.

Jöhet saját tapasztalat is akár.

2017. jan. 6. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy kellemes beszélgetés egy jó kávé/tea/üdítő/alacsony alkoholtartalmú ital mellett. Elsőre inkább ismerkednék, beszélgetnék... A szexualitást első találkozásnál/randinál inkább hanyagolnám. Nem látom értelmét és kiéhezett-perverz benyomást keltene. Ennyire nem vagyok kétségbeesett...

Ráadásul értelmetlennek is érzem a szexualitást erőltetni elsőre. Ha jól sikerül a randi akkor lesz még rengeteg alkaalom rá (és izgalmas is ezt megvárni), ha pedig rossz és nincs több randi akkor azt hiszem a szexualitás sem lett volna túl jó kettőnk közt.

Én személy szerint kapkodónak, kétségbeesettnek látom mikor valaki az első randin már ilyesmiket csinál.

De ez csak egy magánvélemény. Ahány ház annyi szokás. Mindenki úgy tegyen ahogy ő jónak látja. Vannak akiknek az első randin belefér már minden és vannak türelmesebb típusok is. A lényeg, hogy a másik is jól érezze magát veled...

F

2017. jan. 6. 23:05
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Szexualitásra nem is gondoltam én sem. Több ember felhozta az intimitás e formáját. Én viszont csak az ölelésen vaciláltam. Nem, nem azért, mert nem szeretném, csupán nem akarok a nyakába ugrani első alkalommal. Egy ideje nem volt komolyabb srác,akin tényleg azt láttam, amit rajta, hogy kész tenni értem, egy nőért. Ez persze nagyon jó érzés. Csakhogy emiatt kicsit rá is görcsöltem a talira. Hagyom alakulni. :)
2017. jan. 7. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Plusz egy tapasztalatnak:

Egyik volt barátnőmmel kb 2-3 hét levelezés/fb csetelés után volt első randi. Én sem vagyok egy nyomulós típus, ő se, de egy idő után előkerült a beszélgetések közben a csók, így hát léptem. Bár első randin ezt korainak érezte, de jól kezeltük a dolgot, így a randi végén öleléssel váltunk el.

Szóval nem kell aggódni, ha szimpik vagytok egymásnak biztos megoldjátok. :)

25F

2017. jan. 7. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!