Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszéltetek a párotokkal az előző kapcsolatairól? Konkrétan arról, hogy hogyan végződött?
Természetesen az összes korábbi kapcsolatainkat átbeszéltük anno a feleségemmel. Úgy gondolom, hogy ezek nagyon hasznos információkat rejtenek, hogy ki mit hibázott, mit tanult az adott kapcsolatból, stb.
36F és 33N
Mi nem nagyon beszélgettünk ilyesmikről. Azt tudom, hány korábbi kapcsolata volt páromnak, és miért mentek tönkre. Ő ennél kevesebbet tud, pontos számot nem mondtam, nem kérdezte, és igazából nem is akarja tudni. Tudja, hogy nem csaltam meg senkit, de ezt pusztán a jellememből is meg tudta volna mondani.
Nem akarunk a múlton rugózni. Nekünk ez bevált, jól megvagyunk. Lehet másoknak fontosabb ez a téma, azok átbeszélik. Én mindkettőnek látom értelmét, de mostani párommal olyan jól megvagyunk, mint még soha senkivel, sokkal jobban koncentrálunk kettőnkre, és a jövőnkre.
Egyébként soha nem faggattam, régebben szóba került, akkor elmondta, amit tudnom kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!