Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy randi után egy szót sem beszéltetek többet a másikkal? Miért?

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

volt.

mert szörnyű volt.:D 45perc után hazamentem.

2016. jan. 5. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer.

Éppen a hobbinkat meséltük, mikor megkérdezi, hogy tv-t nem szoktam nézni? Nem. Ekkor jött az, hogy elmesélte az összes valóvilág részt, mert ő se néz természetesen ilyen "szenny" műsorokat, de ezt az egyet látta, meg az utána következő többit is.

1-1 rész közt beszúrtam, hogy nem szeretem már elmondás alapján se, váltsunk témát (ezzel próbálkoztam is, de leintett, hogy még ezt elmeséli) stb, de ő csak mondta tovább, hogy hogyan szívatták meg egymást a műsorban. Ezt 1 órán keresztül (közben próbált párszor megcsókolni, mire mindig eltoltam magamtól), de végül félbeszakítottam, hogy úgy vélem nem illünk egymáshoz, ne raboljuk egymás idejét (szerinte viccesen előtte is gúnyolt).

2016. jan. 5. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem annyira hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek, mint akivel a 2. találkozott :(
2016. jan. 5. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze. Ahogy megláttam tudtam, hogy nem akarok tőle semmit. Nem tetszett élőben a lány, vagy idősebb volt mint ahogy a reglapon állította. Azért megittuk a kávét, kicsit beszélgettünk, majd búcsú. Háromszor vagy négyszer volt ilyen...
2016. jan. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!