Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki volt ilyen helyzetbe már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt ilyen helyzetbe már?

Figyelt kérdés

Elhívtátok az adott személyt randira, (nőt) előtte facebookon beszélgettél vele, képeken tök jól nézett, ki kívántad, minden jó volt pezsegtél már, hogy lásd élőbe, de mikor élőbe elment a kedved tőle. Ti is voltatok már ilyet szituációba?

Nekem 4randiból eddig 3. ilyen volt.. Facebookon full bomba, élőbe meg valami lerobbant semmi.. Elment a kedvem egyből tőle utána, még megdg.nse akartam..

2017. jan. 5. 02:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaah, igen többnyire azért volt, mert csak a fejéről rakott ki képet, amikor megláttam a testét is fűű mint egy víziló..
2017. jan. 5. 02:13
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom, ez a négy csaj is így volt vele, hogy fb-on elég normálisnak tűnsz, aztán meg élőben jön a csalódás, hogy egy nagyképű, bunkó giliszta pasi áll vele szemben, és az élettől is elment a kedve, nem hogy a du.gástól.

Azóta ők élőben ismerkednek, és vidáman gyűrik a lepedőt egy nálad jobb pasival.

Neked pedig marad az, hogy fb-on böködöd a csajokat, hátha 100-ból egy visszaír egy mizut.

Csak könyörgöm, mondja már el nekem valaki, hogy ez hogy jön a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, mert amíg nem derül ki, nem fogok tudni aludni!

2017. jan. 5. 06:03
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Ez mindig tanulságos, egy idő után rutinos leszel és ki tudod szűrni, amikor vki mindig felülről fotózva mutatja csak meg a testét, vagy egyáltalán nem, vagy mindig ugyanazt a grimaszt vágja be az összes képen. Ott gyanakodhatsz, hogy lehet zsákbamacska az illető. Ez egyébként mindkét nemnél így van. Amikor társkeresőn fenn voltam, mindenki egész alakos képet kért tőlem. Gondolom részben ezért.
2017. jan. 5. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
#2es válaszoló a tipikus női hozzá állás, mert gondolom duci, ronda lehetsz ezért úgymond "próbálsz valamit hozzám vágni".. Ja, de nem megy sajnos. Szerintem pont te voltál ilyen helyzetekbe, fogadni merek 1pasid nem volt..
2017. jan. 5. 14:06
 5/6 anonim válasza:

Nincsen ronda nő.. Még szóban sem. Nem értem miért kell a másikat piszkálni. A #2-es válaszoló csak megmondta amit gondol, te meg kedves kérdező rögtön támadsz is ha valami negatívumot írnak rólad. De azzal ugye nincs baj hogy te másokat akarsz hibáztatni ahelyett hogy elfogadnád hogy mit mond más. "Biztos valami duci, ronda nő lehet" "tipikus női gondolkodás" Nem tudhatod hogy ő milyen és hogyan gondolkodik, hiszen honnan is tudnád.

Kérdésedre válaszolva, én csak annyit tudok mondani, hogy a Facebook nem a legjobb ismerkedő oldal. Sok a fake profil, a ri**nc, meg akik képen szebbek..

2017. jan. 6. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem randizom 2-3 üzenet után , soha.

Elvárom hogy legalább olyan Igenyes legyen kint én ;)

2017. jan. 6. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!