Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki ismer néger férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ismer néger férfit Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor írjátok le a nevét.Akkor is ha nem személyesen ismeritek,hanem mondjuk sportoló,vagy csak tudjátok a nevét!!!
2010. máj. 4. 13:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Az általános iskolában, ahová jártam, volt és még most is van egy fekete amerikai tanár. Olyan 30 körül lehet, raszta hajú és nőtlen. A nevét is tudom, és szerintem még mindig ott tanít angol társalgást.
2010. máj. 4. 19:37
 22/42 anonim ***** válasza:
14.01-es vagyok, ez nem igy mukodik, miert adnek nevet es kuldenek kepet? ha tobb mindent mondanal, hogy miert, tobben irnanak..
2010. máj. 4. 19:39
 23/42 anonim ***** válasza:

17:49

Érdekes, engem pont lelomboz egy nagy néger f@rok. Ki lehetne kergetni vele a világból. Lehet én működök furán, de engem szexuálisan a közepes méretűek indítanak be, a nagyobb méretekkel megáldottaktól elmegy az életkedvem. Persze nem a méret a lényeg, de nálam egyértelmű előnyt élveznek a közepesek :D Amúgy a Blaha-Nyugati között szoktam sokszor négereket látni.

2010. máj. 4. 20:06
 24/42 anonim ***** válasza:
Szegedi vagyok, és amikor megyünk a barátnőimmel a Burger King-be, néha látunk párat. xD de szerintem ha szegeden is van egy pár, akkor budapesten mégtöbb... hol is laksz? xD
2010. máj. 7. 17:58
 25/42 anonim válasza:
a cigányoknak meg a négerek nem kevesebb közük van egymáshoz mint hinnéd max ha félig fekete akkor hasonló szín asztmondják az indiánokhoz van a legtöbb közük
2010. máj. 7. 18:26
 26/42 anonim ***** válasza:
Mike a ZP-ből,Jackson a Bikóról,és Omár a tm-ből.
2010. máj. 7. 18:50
 27/42 anonim ***** válasza:
Bátaszék Köves utca nemtom hány.. elmész balra és ott jobb oldalon a 2. v 3. ház:P 36 éwes:P xD
2010. máj. 7. 21:24
 28/42 anonim válasza:
8%
Hmmmm xD Végülis megértelek, tényleg nagyon helyesek a négerek, meg minden :) Ide is jöhetne egy :P De azért interneten neveket kérni XD XD XD
2010. máj. 14. 16:36
 29/42 anonim ***** válasza:

Ismerek párat, itt laknak a lépcsőházunkban.

Ngovo Babatunde, Abadale Babele, Nbada Umbala, Kwano Ngvale, Fatusi Babatunde, Abibe Ndebele Mbobo.

2010. máj. 18. 11:16
 30/42 anonim válasza:
86%

Kurta, Busman, Nigger, Schwarz és Lusta. Én így ismerem őket!:D

Amúgy a kérdés FAKE! Ha nem, szégyelld magad, édes lányom, 18 évesen a továbbtanuláson, vagy a munkába álláson kellene gondolkodnod, nem a bevándorló négerek pudvás f@szán!

2010. máj. 18. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!