Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok Magyarországon néger fiúkkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem bp -i vagyok :( de ottanit is irhattok :D Bár addig még van 1 évem2009. szept. 17. 16:31
4/32 A kérdező kommentje:
Hol tudok Magyarországon néger fiúkkal megismerkedni?
--------------
2009. szept. 17. 16:52
5/32 anonim válasza:
a 8kerben. Ott igaz nem négerek laknak, hanem cigányok, de hát az majdnem néger nem?:) Jó lesz az neked;)
7/32 anonim válasza:
azzal a kb 50 fővel aki itt él?
9/32 A kérdező kommentje:
Nemtudom, a cigányok miben hasonlítanénak a négerekhez kedves vmelyik előző válaszolo? Abban, hogy kissé sötétebb mind2 jüknek a bőre, mint nekünk? És? Hámy ilyen népcsoport van még...
Tényleh olyan kevés van csak? 50?:O :S Én nagyon szeretnék megismerkedni egyel legalább... Nem tudom, ezért miért kell így leszólni...
2009. szept. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!