Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok Magyarországon néger fiúkkal megismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem bp -i vagyok :( de ottanit is irhattok :D Bár addig még van 1 évem
2009. szept. 17. 16:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%
A feketékkel az a baj, hogy sokkal több a HIV fertőzött közöttük mint a fehérek körében.
2009. szept. 17. 17:22
 12/32 A kérdező kommentje:

nem szexre gondoltam velük...

Ismerkedni, barátkozni

De ez akkor is tul nagy általánosítás...

2009. szept. 17. 17:26
 13/32 anonim ***** válasza:
87%

Menekülttábor ill. külföldi egyetemisták. Debrecen mindkettővel tele van.

De azt mondd már meg, hogy neked miért pont az kell?! Anyukád infarktust kapna, ha meglátna egy olyan igazi szurok fekete, kőbaltafejű fiúval. A kultúrális különbségekről pedig még nem is szóltam. Nem azt mondom, hogy mindegyik bunkó és primitív(a mai 16-20 éves magyar srácok egy része sem különb), de hidd el, hogy még mindig egyszerűbb egy normális fehér fiút fogni.

Azt még hozzátenném, hogy Mo.-n az AIDS terjedéséhez, JELENTŐS MÉRTÉKBEN ők járultak hozzá. Arról nem is beszélve, hogy sok fiúnál szóbe se jön olyan lány, akit régebben egy néger k...gatott.

2009. szept. 17. 17:27
 14/32 A kérdező kommentje:

Érdekel az Ő világuk

DE HÁNYSZOR MONDJAM? HOGY NEM SZEXRE KELL RÖGTÖN GONDOLNI!!!

Anyámat nem zavarná, tudja, hogy sose a szokásoshoz vonzódtam.

Vannak ázsiai ismerőseim is, ők se szexre kellenek,őket is a kultúrájuk és az egyéniségük miatt akartam megisemrni...

2009. szept. 17. 17:38
 15/32 anonim ***** válasza:
54%
Az állatkertben.
2009. szept. 17. 18:56
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
bp-i egyetemeket tudnék ajánlani pl.Elte,Sote stb.
2009. szept. 17. 22:14
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

Anyám borogass.

Mi ez a négerimádat ? Te már vagy a 3.ik vagy aki megkérdezi ezt.

Neked is csak azt tudom írni amit a többieknek: Keleti Pályaudvar és környéke, pesti hedonista "szórakozóhelyek"

2009. szept. 18. 08:39
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Miért érdekel a világuk? mert épp folyton őket nyomatják az mtívíben? vagy mert el akarod mondani magadról, hogy te ismersz pár külföldit? jajj kislány, fel kéne nőni. az ember nem divatból választ barátokat, hanem szimpátia alapján. megsúgom, rohadtul szánalmas, hogy divatból akarsz barátkozni feketékkel, és ezt ők is le fogják venni rólad. egyébként eszméletlen primkó népség, a nőket utolsó k.rvaként kezelik, eleinte persze halálkedvesek, de ha nem mászol az ágyukba, jajj neked. hidd, el ez tapasztalat! amúgy nem tudom hol laksz, de a debreceni és bp-i r n'b-s pinceklubok tele vannak velük. de arra készülj fel, hogyha te odamész hozzájuk "barátkozni" ők azt úgy veszik, hogy felkínálod magad.
2009. szept. 19. 11:47
 19/32 A kérdező kommentje:

Hát bocs, kedves utolsó...

Ki mondta neked, hogy divatból akarok?

Az, hogy érdekel valami más, az divat?

Nem azért akarok ismerni négert, hogy felvágjak vele, hanem azért, hogy megismerjem...

2009. szept. 19. 11:57
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Nyíregyházán diák vagyok, és már láttam az utcán pár néger srácot!
2009. szept. 19. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!