Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Msn-en, hogy lehet ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Msn-en, hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok a szavak embere, és én nem nagyon szoktam így msn-en ismerkedni,nem az én stílusom, de mégis mit lehet kérdezni egy 17 éves sráctól MSN-en ? :o
2010. máj. 3. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
beszélj le vele egytalálkozot minnél hamarabb mondd h dolgo d ven meg h inkább élüben akarsz vele megismerkedni és lépj le msnről
2010. máj. 3. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Amire kíváncsi vagy vele kapcsolatban. Én is msn-en jöttem össze a párommal, volt hogy este hattól hajnal négyig írogattunk egymásnak.

Mi úgy kezdtük, hogy egyik nap én meséltem magamról ami eszembe jutott (kedvenc kaja, zene, pia, szín akármi, milyen ember vagyok). Másnap ő ugyanígy. Ez adott a másikról egy kis képet, innen már könnyebb volt.

21 L

2010. máj. 3. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Msn-en ismerkedni?

Úgy hallottam azt a bu*ziknak találták ki. De nem tudom, lehet, hogy manapság ez a divat. Próbáld ki.

2010. máj. 3. 23:23
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

23:23-nak : nem,nem divat xD főleg nem nálam.. csak myvipen bukkantam rá egyik nap..kép alapján szimpatikusnak találtam..ezért gondoltam, hogy felveszem msn-re.Amúgy b*zi nem lehetek..lány vagyok. de azért köszi :)

2010. máj. 3. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
irányítsd rá, hogy elhívjon valahova.én egy hónap után találkoztam egy sráccal :)
2010. máj. 4. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
találkozzatok
2010. máj. 4. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!