Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi logika. Eszeveszetten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi logika. Eszeveszetten nyomul, aztán meg ez?

Figyelt kérdés

Ezerrel nyomult, küzdött, udvarolt, csak engem akart stb. Hónapokig nem adta fel, mire en is elkezdtem figyelni ra. Csak tandíj voltak, elfoglaltak vagyunk. Egyre jobb volt. Aztán el kellett mennie 2 napra masik városba, es elköszöntunk arra a 2 napra. Úgy jött vissza, hogy: nagyon hiányoztál, rossz volt nem beszélni. Mondtam hogy nekem is. Itt mondtunk először ilyet egymásnak. Majd se kép, se hang eltűnt, mintha nem is lett volna.

Ezután eltelt masfel hét, es tultettem magamat rajta, mire jelentkezett, hogy hiányzom neki, mikor láthat. Persze elküldtem a fenébe, amire meg intenzivebben ostromolt, hogy kellek neki, stb stb.

Nem 16 éves.

Ez meg mi?

2017. jan. 1. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kiqrta magát és most eszébe jutottál. :) De még az milyen női logika lesz, ha ennek ellenére nem hajtod el.
2017. jan. 1. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Mit mondott, mikor felvetetted, hogy rég hallottál felőle?
2017. jan. 1. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szereti a vadaszat reszet a dolognak.

Ket dolgot is kiprobalhatsz, en tuti megtennem, hogy egyszeruen elhallgatok, hogy mikor es hogyan jelentkezik. A masik az, hogy legy nagyon lelkes, kozozld vele, hogy mennyire hianyzott stb, fogadni mernek, hogy megint eltunne.

2017. jan. 1. 13:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Ha elhallgatok, jelentkezik, es majd megőrül.

Ha lelkes vagyok, akkor hagyja, hogy az legyek, majd átveszi az irányítást es o is az lesz.

Ha nem azt csinálom, amire o várakozik, akkor elhallgat, amíg ezzel ra nem vesz, vagy ilyenkor újraindul azzal, hogy en elhallgatok.

2017. jan. 1. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Akkor, ha tenyleg igy van, ismetelnem az elobbi velemenyemet. Szereti a vadaszat izgalmat, a "dramat", a hatalmi jatszmakat.

Elegge eretlennek tunik nekem.

2017. jan. 1. 16:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Az a legszembetűnőbb, amikor valami teljesen mast válaszolok neki, mint amire számít, es amire nem tudja nyomni az általa szeretett szöveget. Akkor nem reagál ra semmit napokig, mert szokatlan, es ujrainditja a saját stílusában.
2017. jan. 1. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!