Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó ötlet ismerkedéshez, ha reggel főzök neki is kávét?
Van egy munkatársam, akivel nagyon jóban vagyunk, és szeretném a tudtára adni valahogy, hogy én többet szeretnék tőle. Neki sincs senkije. És reggelente mi vagyunk bent legkorábban, és ott szoktunk megkávézni. Ő pár perccel utánam szokott jönni. Arra gondoltam, hogy elkészíteném neki is a kávéját, azt is tudom hogy szokta inni, mert megfigyeltem. Szerintetek ez milyen lenne így kezdésnek?
Köszönöm a válaszokat :)
L/21
Köszönöm a válaszokat! Nekem csak az a bajom ezzel, hogy ha egyszer csinálok neki, akkor mindig kéne, aztán meg majd megszokja és el is várja, hogy csináljak neki. xD Vagy az hogy néz ki, hogy egyszer csinálok, egyszer nem, értitek... Ezért kérdeztem, hogy ti mit gondoltok erről.
Azt én is tudom, hogy ebből még nem biztos, hogy egyértelmű lesz neki, és nem is az lenne a célom, írtam is, hogy így kezdésnek gondoltam, hogy azért mégse "ajtóstul rontsak a házba". :D
Ha sikerül vele összejönni, otthon majd ő viszi neked ágyba a kávét. (Neked már csak meg kell darálnod...)
Bocs az offért. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!