Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert akar minden atlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar minden atlagos ferfi "nagyon gyonyoru" baratnot?

Figyelt kérdés
Most komolyan? A legtobb pasi alig atlagos, de meg a legrondabbja is gyonyoru csajt akar. Aztan meg megy a siras, hogy nem jon ossze egy csaj se.
2016. dec. 31. 15:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

Mivel tudom hogy átlagos vagyok, nem hajtok a "gyönyörű" nőkre.

A külső terén átlagos alkat, formás popsi, már nálam elég.

Arc terén a mosolya legyen szép és ennyi.

Belső: a kapa ne lógjon ki a szájából, legyen lelkiismerete, valós nézetei, ne álomvilágban éljen.

Tudja viszonozni ha szeretem.

2016. dec. 31. 15:49
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, én mindig azt olvasom itt, mennyire igénytelenek a férfiak. De mindegy is, a lényeg, hogy szidni lehessen a férfiakat, nem igaz?
2016. dec. 31. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
12-es, tudtommal még mindig a gyk-s fiúk vannak többen, akik utálják az összes nőt a világon, mert minden nő egy szemét K., nem?
2016. dec. 31. 16:19
 14/23 Szergej55 ***** válasza:
84%
Minddel beszéltél? Hosszú idő lehetett.
2016. dec. 31. 16:26
 15/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell velük beszélnem ahhoz, hogy lássam a hozzászólásaikat...
2016. dec. 31. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Azért azt ne felejtsük el, hogy mindkét oldalról lehet vagy 2-2 tucat pancser, aki teljesen maga alatt van és ők osszák a legtöbb észt itt, valljuk be, nem véletlenül.
2016. dec. 31. 16:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
13, igen tudom, a férfiakat lehet 0-24-ben szidni, az teljesen rendben van. Ha viszont nem beszélsz szuperlatívuszokban a nőkről, azonnal nőgyűlölővé pecsételnek. Pöppet erős a kettősmércet.
2016. dec. 31. 16:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért akar minden igénytelen ronda nő, 10/10 külsejű pasit magának?
2016. dec. 31. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem "nagyon gyönyörű" barátnőt szeretnék, hanem olyat, aki számomra szimpatikus. Engem az pont nem fog érdekelni, hogy a társadalom szerint bombázó, átlagos, esetleg csúnyácska. Viszont a választási lehetőséget hagyjátok már meg nekünk is (ha már akkora egyenjogúság van).

29\F

2016. dec. 31. 16:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Légyszi magyarázd már el miért ne akarhatna bárki gyönyörű barátnőt? Vagy ha épp lányról van szó, akkor szívdöglesztően jóképű pasit?

(és légyszi mellékeld a "gyönyörű" meg a "jóképű" definícióját is)

2016. dec. 31. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!