Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a PUA életvitelt folytató férfiakról?
Abuse pets? Smash things? Make her afraid?
Na jó, ez valami vicc kell, hogy legyen.
"PUA vagy? Kisállatokat rugdosol? A nőt a gyerekeivel fenyegeted?"
Julien Blanc troll üzenetére gondolsz, amit felkapott a média és ha mentálisan gyengébb lett volna, akkor jó eséllyel öngyilkosságba hajszolják ezzel?
A trollkodásait félretéve értelmes srác és jó gondolatai vannak, nézd meg pár hosszabb videóját, ha tudsz angolul. Kisállatokat meg nem rugdosok, most is itt fekszik mellettem egy. :)
Előző
Szép hely az internet, többmilliárd hazugság keltetőhelye...
Egy videót láttam erről. A földszintes srác kommunikációs tréninget tartott úgy, hogy gyakorlatilag egy értelmes mondat nem hagyta el a száját. Pinyőőőőőőőőőőő pite hozzá képest :D De mégis találnak fizető vevőket. Egy hatalmas nagy zseni volt aki ezt kitalálta. Bárcsak nekem lenne/lett volna egy ekkora ötletem, akkor nem kellene szilveszter este a laptop előtt ülnöm, h dolgozzam, pénzt keressek. De ilyen az élet, ha home office informatikus vagy. :D
Habár a 20-as éveim elején én is a mennyiségre hajtottam a nőknél, most 30 fölött egyedülállóként inkább az utolsó kapcsolatot keresem, és irigylem azokat a barátokat, akik korán megállapodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!