Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel eddig 3x találkoztam élőben, ebből 1.:egy bevásárlóközpontban szembe jött velem és rámmosolygott 2.:a munkahelyemen visszafordult és rámnézett,3.:ő sportoló és a meccsén is rámpillantott a bemelegítés alatt. Amúgy foglalt a pasi, ha ez számít valamit. Nem tudom eldönteni, hogy csak beképzelem vagy, tetszek neki?2016. dec. 29. 21:32
1/5 Krukutyán Levente válasza:
Ha foglalt akkor nem mindegy? ...
2/5 A kérdező kommentje:
De, csak kíváncsi lennék... Én is foglalt vagyok, szóval nem áll szándékomban semmi olyan, csak érdekelne
2016. dec. 29. 21:37
3/5 anonim válasza:
Új játékot játszik velem az élet
Az úgy volt,hogy csak szemezni kezdtem Véled
Tudod az a lényeg,hogy félre ne nézz
De a szív megdobban,s volt-nincs már az ész
Tinédzser l’amour, igazi tinédzser l’amour
Szabad a szív,valaki hív, Na mit lépsz válaszul ?
Tinédzser l’amour, igazi tinédzser l’amour
Fellobban és lángragyúl
5/5 A kérdező kommentje:
Egyikünk se tinédzser, a pasi 30 feletti én meg 20 feletti, de azért köszi a lyricset 😂
2016. dec. 29. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!