Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érzéketlen vagyok?
Külföldön élek. Szinte minden lehetőséget megragadok, hogy saját hazámból valóakkal haverkodhassak, barátkozhassak, bandazhassak. A minap is így történt, találkoztam egy fiúval, nincs bennem előítélet senki iránt, ám nem tetszett a fiú, nem éreztem iránta a lángot, viszont úgy ért hozzám, úgy kedveskedett, hogy felizgatott. Addig a pillanatig tetszett is a dolog, amíg nem várt viszonzást. Nem mondtam el neki, hogy nem tetszik mint férfi és jóformán undorodom tőle, bár ez egy elég erős kifejezés. Érzéketlennek nevezett, szívtelennek, hogy kapni akarok, de adni nem. Egyszerűen nem bírtam rávenni magam. Volt már így valaki? Elég gáz dolog, nem? Rém sz a r ul érzem magam :D Természetesen nem feküdtem le vele, de ígyis cikinek érzem.
Más férfiakkal szemben nem tanúsítok effajta viselkedést, inkább én vagyok az aki letámadja a másik felet, nincs fadarab üzemmód.
Lehet, hogy csak annyira vágyom már egy férfira, hogy elvesztettem az eszem?
"nem tetszik mint férfi és jóformán undorodom tőle"
Tehát egy nemtelen zigótának tekinted, de azért mégis enyelegsz vele? Sőt kvázi pettingrabszolga legyen, hisz ő viszont lófalloszt se kap. Lehet, hogy ez a tag is egy ordenáré ember, de te meg olyannal kéjelegsz, aki számodra egy undor. Ha az erkölcstelenség és érzelmi unintelligencia fluoreszkálna, akkor beragyognád az esti égboltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!