Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg érzéketlen vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg érzéketlen vagyok?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Szinte minden lehetőséget megragadok, hogy saját hazámból valóakkal haverkodhassak, barátkozhassak, bandazhassak. A minap is így történt, találkoztam egy fiúval, nincs bennem előítélet senki iránt, ám nem tetszett a fiú, nem éreztem iránta a lángot, viszont úgy ért hozzám, úgy kedveskedett, hogy felizgatott. Addig a pillanatig tetszett is a dolog, amíg nem várt viszonzást. Nem mondtam el neki, hogy nem tetszik mint férfi és jóformán undorodom tőle, bár ez egy elég erős kifejezés. Érzéketlennek nevezett, szívtelennek, hogy kapni akarok, de adni nem. Egyszerűen nem bírtam rávenni magam. Volt már így valaki? Elég gáz dolog, nem? Rém sz a r ul érzem magam :D Természetesen nem feküdtem le vele, de ígyis cikinek érzem.

Más férfiakkal szemben nem tanúsítok effajta viselkedést, inkább én vagyok az aki letámadja a másik felet, nincs fadarab üzemmód.

Lehet, hogy csak annyira vágyom már egy férfira, hogy elvesztettem az eszem?

2016. dec. 29. 02:46
1 2
 1/16 Krukutyán Levente ***** válasza:
71%
Nem vagy érzéketlen, csak címeres f4szp4raszt.
2016. dec. 29. 02:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam tőle semmit, az volt a találkozás alap célja, hogy ne unatkozzon egyikőnk se. Én nem tehetek róla, hogy valakinek ekkora egója van, mint neki, és azthiszi mindenkinek bejön. Én pedig olyan régen voltam férfival, hogy minden érintés jól esik. Persze miért hagytam magam... alkoholos befolyasoltsag alatt alltam es nem tudtam, hogy razhatnam le...
2016. dec. 29. 03:02
 3/16 Krukutyán Levente ***** válasza:
77%

"nem tetszik mint férfi és jóformán undorodom tőle"

Tehát egy nemtelen zigótának tekinted, de azért mégis enyelegsz vele? Sőt kvázi pettingrabszolga legyen, hisz ő viszont lófalloszt se kap. Lehet, hogy ez a tag is egy ordenáré ember, de te meg olyannal kéjelegsz, aki számodra egy undor. Ha az erkölcstelenség és érzelmi unintelligencia fluoreszkálna, akkor beragyognád az esti égboltot.

2016. dec. 29. 03:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit csináltatok?
2016. dec. 29. 03:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy kis buta pi csa, ezért nem is értem mi történt velem. Tisztában vagyok, hogy az érzelmi intelligenciám a béka feneke alatt van. Sajnos kiölték belőlem a férfiak. Kissé talán depressziósnak is érzem magam emiatt, túlságosan vágyom a szeretetre. Áhh, rohadt gáz vagyok...:D
2016. dec. 29. 03:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Simogatni kezdett, a nyakamat csókolta, próbált megcsókolni, de nem viszonoztam, a kezét többször is ellöktem és nevettem rajta. Nem megalázóan. Kellettem magam, tisztában vagyok, mellette úgyéreztem, hogy egy brutál sze xi csaj vagyok... Végig másra gondoltam, nem néztem rá, bejutott a bugyim alá is, aztán ott megálljt parancsoltam.
2016. dec. 29. 03:20
 7/16 A kérdező kommentje:
*tisztában vagyok vele, hogy kellettem magam.
2016. dec. 29. 03:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nem semmi.... 1 kérdés van. Mit akarsz?
2016. dec. 29. 03:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Semmit. Talán csak kiakartam írni magamból. A sráccal biztos nem lesz folytatás...:D
2016. dec. 29. 03:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Most is részeg vagy?
2016. dec. 29. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!