Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze olyan nővel, aki nem felszínes?
Tehát neked külsőre mindegy, hogy 200 kg vagy 40 éves. Majdnem kopasz vagy van egy kis bajsza a nőnek.
Igaz?
Az, hogy olyannal nem jövök össze, akihez nem vonzódom szerintem NEM felszínesség! Ez a normális, legalábbis szerintem. A szerelem alapja a vonzalom.
A felszínesség az, amikor valakivel megvan a kölcsönös vonzalom, de mégsem jössz vele össze, mert nincs sok pénze,kocsija,lakása,diplomája stb. Vagy ha pont azért jössz össze vele, mert ezek megvannak benne, de közben nem is szereted.
akkor megértelek, ha ezeket az igényeket a nők, akiket ismersz, kerek-perec kimondják. máskülönben mindenkinek vannak fontos dolgok.
pl. nekem az, hogy önálló és kreatív legyen. de nem kellett (és nem is lett volna értelme) így kimondanom, és szerintem sértő is a másikra nézve, ha úgy beszélünk emberekről, mint darab-darab, ilyen meg olyan tulajdonságokkal.
ezek a nők hogyan fejezték ki magukat? hogy jött fel a kérdés egyáltalán? mert más, ha csak úgy általánosságban arról beszéltek, ki mit keres egy nőben-férfiban.
azt se zárd ki, hogy a felszínesség itt a te felszínesség-definíciód, és azt érdemes átgondolni. van, akinek már az felszínes, ha valaki sminkel, havonta vesz ruhát, fontosak a barátai vagy a munkája vagy szeret pár nem vállalható zenét.
még egy itteni kérdező jut eszembe. pár napja feltette a kérdést, miért nem hajlandóak a nők értelmes dolgokról beszélgetni. azt viszont nem volt hajlandó kifejteni, pontosan miről beszélgetne szívesen.
a kapcsolatokat nem a tudományos beszélgetések tartják össze. és ez nem jelenti azt, hogy ettől gagyikká válunk. mindenki figyeli, hogy körülötte hogy élnek mások (vö. pletyka a szomszédokról, munkatársakról, ismerősökről), és ezt néha jó megbeszélni. a kajálás is vélhetően felmerül, mivel állandó kérdés, szintén nem túl mélyen szántó.
az én definícióm egyébként az, hogy nem ez van a középpontban. pl. nem erről beszélgetünk általában, hogy mit ettem, mit fogok enni két hét múlva, mit evett a mellettem dolgozó valaki. viszont az tök érdekes lehet, ha valami teljesen új kaját tervezgetünk közösen, vagy egy új hozzávalót akarunk kipróbálni, összehasonlítjuk, kinek a családja hogy készít el valamit, amit mindketten szeretünk..
Nem gondolod hogy ez csak számodra felszínesség? Mert pl ez az én szememben valamilyen szinten csak elvárások. Jó persze attól is függ milyen módon tálalták neked ezeket. Pl ha közölte hogy nem kellesz neki mert nem vagy egy Andy Vajna, vagy BMW helyett Suzukid van, mert akkor tényleg felszínes. De pl ha valaki tanult ember, joggal várhatja el hogy a partnere is hozzá hasonló legyen. Fontos hogy egyszinten legyenek, mert különben sértődés lesz, egymás fejéhez vágás hogy "bezzeg nekem ez van, neked meg nincs"
Pl volt egy barátom akinek 8általánosa volt csak, soha nem néztem le ezért, nem volt semmilyen szakma iránti elkötelezettsége és tanulni se akart. Na mármost nekem van érettségim, szakmám, tervezem az újabbat és folyton azt éreztem hogy lenéz amiért tanulok. Nem is felsőbbrendünek tartottam magam, hanem rosszul esett hogy semmibe veszi azt ami nekem fontos. Joggal tehettem volna hogy megszólom a műveletlensége miatt, de nem tettem, nem úgy mint ő.
Szóval felszinesség és elvárások közt különbséget kell tenni. Biztosan vannak olyan külső és belső tulajdonságok amiket te se vagy hajlandó tolerálni egy nőben, és akkor más is mondhatná hogy felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!