Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes tarskereses - elso randi seta - majd a kovetkezo 5 randi nalam alvas normalis-e? Sztori
Interneten beszeltunk eloszor, 1-1 kepet lattunk egynasrol. Az elso randi jol sikerult beszelgettunk setaltunk teaztunk. Kovetkezo randin elhuzodott az ido es az apjat felhivta ejfelkor (lekeste a buszt)hogy jöjjön be erte de az apja ugy tudta baratnozik a lany igy mondta neki aludjon a baratnojenel mostmar... igy a 2. randin nalam aludt.
Ezutan 3-6.randi mindig nalam alvas film mozi ilyesmik +este kolcsonos oral.
A lany szuz es en is. (de errol hazudtam neki mert nem akartam felvallalni amugy)
A kerdesem: létezhet e testi vonzalom ugy hogy tulajdonkeppen nem jön be annyira?
-ha nem tarskereson futunk ossze elobe nem megyek oda hozza
-tarskereso miatt sokat beszélgettem vele es a belsoje szamomra rettentoen ertekes
Ha van vonzero (kanossag?) ugyanakkor nem az esetem, jojjek e vele ossze hogy a belso szimpatia majd biztosan megteszi a dolgat? Amugy a lannyal nincs baj aranyos egyszeruen nem az esetem megis vonz.
Koszi ha vegigolvastad kicsit bonyolult helyzet:/
18l,20f
Attól, hogy nem szép, még lehet vonzó. Ezek a kapcsolatok a legjobbak.
Én sok embert látok szépnek, de keveset vonzónak. Szerencsés vagy, járjatok.
Szépet és vonzót egyszerre nagyon nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!